Miért nem értik meg sokan, hogy a Magyar Gárda masírozásai társadalmi feszültségeket eredeményeztek?
Figyeljetek egy kicsit!
A Gárdisták jó része BAZ-ban tölti a homokzsákokat most is, amíg itt ülünk a gép előtt és b@sztatjuk egymást.
????
"Ti mondjátok mindig,hogy ők legalább rendet akarnak rakni és ki ha nem ők?Meg hát ha ilyen programjuk van hogy "A vidék közbiztonságáért" "
én nem mondtam sohasem ,h rendet akarnak rakni. sőt sztem senki sem mondta. sosem akartak rendet rakni, figyelmet akarnak, hogy rendet tegyen az állam, e el kell mondani még ezerszer asszem, hogy eljusson a mogyoró agyadba.
azt megmutathatnád, hogy milyen programja van a gárdának.
jah és igen, gyűlölködsz. nem a gárda. pont asszem befejeztem, semmi értelme nem volt veled beszélni, annyira sötét vagy.
A kérdező kommentje:
"Az,hogy éjjel kevesebb rendőr van az utcán,már miért okozna társ.feszkót?"
Már meg ne haragudj, de tudsz te egyáltalán szöveget értelmezni? Olvass már vissza még párszor, hátha sikerül!
Nem a cigok a fo gond, ezt jo lenne mar megerteni!!!
Hanem, a zsidrakok. Az, hogy nem igazi HIThu magyar ul a parlamentben. Hanem ezek a magyarul beszelo, de nem magyar kereszteny identitasu emberek!!! Ez a fo, es legnagyobb gond!!! Azok vannak ott, akik megfeszitettek Jezus Krisztust, de erre bezzeg nem emlekezgetnek meg, csak a fustolos taborokra!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!