Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért nem értik meg sokan,...

Miért nem értik meg sokan, hogy a Magyar Gárda masírozásai társadalmi feszültségeket eredeményeztek?

Figyelt kérdés
Ezért (is) oszlatták fel őket.Ahol megjelentek,ott érezhetően nőtt a feszültség és nagyobb volt a lehetősége egy esetleges tömegverekedésnek.A lényeg,hogy egyfajta veszélyhelyzet állt fenn és ez csak tovább tetézi az ország amúgy is rossz közbiztonságát.
2010. máj. 21. 14:49
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Figyeljetek egy kicsit!

A Gárdisták jó része BAZ-ban tölti a homokzsákokat most is, amíg itt ülünk a gép előtt és b@sztatjuk egymást.

????

2010. máj. 21. 16:50
 42/45 anonim ***** válasza:

"Ti mondjátok mindig,hogy ők legalább rendet akarnak rakni és ki ha nem ők?Meg hát ha ilyen programjuk van hogy "A vidék közbiztonságáért" "

én nem mondtam sohasem ,h rendet akarnak rakni. sőt sztem senki sem mondta. sosem akartak rendet rakni, figyelmet akarnak, hogy rendet tegyen az állam, e el kell mondani még ezerszer asszem, hogy eljusson a mogyoró agyadba.

azt megmutathatnád, hogy milyen programja van a gárdának.

jah és igen, gyűlölködsz. nem a gárda. pont asszem befejeztem, semmi értelme nem volt veled beszélni, annyira sötét vagy.

2010. máj. 21. 16:53
 43/45 anonim ***** válasza:
Rendben. Feszültséget szültek bizonyos körökben. Miért nem értik meg ezek a körök, hogy a kistelepüléseken élők cigányoktól való félelme NEM ALAPTALAN? Őket feolszlatják valaha?
2010. máj. 21. 18:58
 44/45 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

"Az,hogy éjjel kevesebb rendőr van az utcán,már miért okozna társ.feszkót?"

Már meg ne haragudj, de tudsz te egyáltalán szöveget értelmezni? Olvass már vissza még párszor, hátha sikerül!

2010. máj. 21. 20:20
 45/45 anonim válasza:

Nem a cigok a fo gond, ezt jo lenne mar megerteni!!!

Hanem, a zsidrakok. Az, hogy nem igazi HIThu magyar ul a parlamentben. Hanem ezek a magyarul beszelo, de nem magyar kereszteny identitasu emberek!!! Ez a fo, es legnagyobb gond!!! Azok vannak ott, akik megfeszitettek Jezus Krisztust, de erre bezzeg nem emlekezgetnek meg, csak a fustolos taborokra!!!

2017. ápr. 6. 13:28
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!