Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért nem értik meg sokan,...

Miért nem értik meg sokan, hogy a Magyar Gárda masírozásai társadalmi feszültségeket eredeményeztek?

Figyelt kérdés
Ezért (is) oszlatták fel őket.Ahol megjelentek,ott érezhetően nőtt a feszültség és nagyobb volt a lehetősége egy esetleges tömegverekedésnek.A lényeg,hogy egyfajta veszélyhelyzet állt fenn és ez csak tovább tetézi az ország amúgy is rossz közbiztonságát.
2010. máj. 21. 14:49
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
kérdező nem válaszoltál.
2010. máj. 21. 15:37
 22/45 A kérdező kommentje:

"kérdező,ezt mindenki felfogja de miért a gárda hibája ha nem képesek a rendőrök ellátni a védelmet?"

Itt most milyen védelemre gondolsz?

2010. máj. 21. 15:37
 23/45 anonim ***** válasza:

De, felfogjuk.

Akkor mond meg, miért létezik polgárőrség, településőrség és még isten tudja hány impotens szervezet, ami a közbiztonságot hivatott felügyelni?

Miért zavar Téged, hogy van még egy, amit történetesen Magyar Gárdának hívnak?

(Írom ezt nem jobbikosként és kellőképpen tapasztalt nem fiatal emberként)

2010. máj. 21. 15:40
 24/45 anonim ***** válasza:
Kérdező, te nagyon buta vagy...
2010. máj. 21. 15:45
 25/45 anonim ***** válasza:

Mert zavarja őt, hogy magyar az a bizonyos Gárda.

Történetesen, ha Szlovák Gárda, vagy Francia Gárda, esetleg Cigány Gárda működne Magyarországon, és masírozgatnának a szlovákok, franciák, cigányok védelmében, akkor nem lenne vele semmi baja.

2010. máj. 21. 15:47
 26/45 A kérdező kommentje:

"De, felfogjuk.

Akkor mond meg, miért létezik polgárőrség, településőrség és még isten tudja hány impotens szervezet, ami a közbiztonságot hivatott felügyelni?

Miért zavar Téged, hogy van még egy, amit történetesen Magyar Gárdának hívnak?

(Írom ezt nem jobbikosként és kellőképpen tapasztalt nem fiatal emberként)"

Miért zavar?Egyrészt azért amit eddig megfogalmaztam,másrészt mivel mindenféle jöttment beléphet a gárdába,ebből következik,hogy szakképzetlenek akarnak rendetrakni(kb olyan,mintha én akarnék repülőt vezetni), és az emberek(a még normális) inkább adnak nagyobb bizalmat az állami rendfenntertó szerveknek,mint egy ilyen ...

2010. máj. 21. 15:48
 27/45 anonim ***** válasza:

ma 15:48

Hogy rakna szerinted rendet a Magyar Gárda, ahogy nekünk nem lenne jó?

2010. máj. 21. 15:50
 28/45 anonim ***** válasza:

hát kérdező még mindig gyökér vagy. itt pampogsz, de a kérdésemre, hogy hol önbíráskodott(akart rendet tenni) a gárda, nem válaszolsz.

ez maga a szánalom.

2010. máj. 21. 15:55
 29/45 anonim ***** válasza:

Amúgy már lassan ott tartok, hogy valami perverz élvezetet, egy bizonyos gyomortáji csiklandozást okoz nekem az ilyen demokratikus sületlenségek olvasása, mint amiket te mondasz kérdező. :P

Köszönöm neked! :D

2010. máj. 21. 15:56
 30/45 A kérdező kommentje:

"hát kérdező még mindig gyökér vagy. itt pampogsz, de a kérdésemre, hogy hol önbíráskodott(akart rendet tenni) a gárda, nem válaszolsz.

ez maga a szánalom."

Szerintem meg te vagy a szánalom,mert leragadtál egy oldallal előrébb,egytlen szón,amit ha nem tűnt volna fel nem jogi,hanem köznapi jelentésnek szántam,és ráadásul a témához nemigen tudsz hozzászólni.

2010. máj. 21. 16:05
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!