Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért nem értik meg sokan,...

Miért nem értik meg sokan, hogy a Magyar Gárda masírozásai társadalmi feszültségeket eredeményeztek?

Figyelt kérdés
Ezért (is) oszlatták fel őket.Ahol megjelentek,ott érezhetően nőtt a feszültség és nagyobb volt a lehetősége egy esetleges tömegverekedésnek.A lényeg,hogy egyfajta veszélyhelyzet állt fenn és ez csak tovább tetézi az ország amúgy is rossz közbiztonságát.
2010. máj. 21. 14:49
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

A rendőrségünk gáz...pedig ők elvileg képzettek is. Hol vannak például éjjelente a gyalogos járőrök? Ha átvágok a városon, még nappal sem látok egyet sem, így ki a fene védene meg? Én egy nagyvárosban lakom, de fura mód a város legveszélyesebb pontjai pont a cigányok által gyakran látogatott környékek.

Kérdezőkém, ez nem eredményezhet társadalmi feszültséget és rossz közbiztonságot, csak a gárda? A cigányok meg 5-6 fős csapatokban KÖTEKEDVE járják a várost...ez miért nem zavar senkit, csak a gárda a gárda a gárda? Bezzeg az senkit nem zavar, amikor engem b*szogatnak a kormosok éjjel, ők valamiért nem vádolhatók meg bűnözéssel?

2010. máj. 21. 16:18
 32/45 anonim ***** válasza:

"Egyrészt azért amit eddig megfogalmaztam,másrészt mivel mindenféle jöttment beléphet a gárdába,"

A gárdába nem léphet be mindenféle jöttment,csak bűntetlen előéletű magyar ember.\lehet ez zavar téged\

2010. máj. 21. 16:21
 33/45 A kérdező kommentje:

"Kérdezőkém, ez nem eredményezhet társadalmi feszültséget és rossz közbiztonságot, csak a gárda? A cigányok meg 5-6 fős csapatokban KÖTEKEDVE járják a várost...ez miért nem zavar senkit, csak a gárda a gárda a gárda? Bezzeg az senkit nem zavar, amikor engem b*szogatnak a kormosok éjjel, ők valamiért nem vádolhatók meg bűnözéssel?"

Társadalmi feszültséget nem,mondd meg mivel okozna?Viszont rossz közbiztonságot igen,ezért is kell a rendőrség munkáját jobban megszervezni,de még mindig nem értitek,hogy nem gárda kell, hanem hatékonyabb rendőrség.

2010. máj. 21. 16:24
 34/45 anonim ***** válasza:
Mikor láttál te gárdistákat kötekedve végigvonulni akármelyik városon? Főleg úgy, hogy közben kiverik az emberekből az anyagi javaikat? Mivel az ilyen problémák hihetetlenül nagy hányadát a kormosok okozzák, azt ne mond, hogy ez nem társadalmi probléma!
2010. máj. 21. 16:27
 35/45 anonim ***** válasza:
áh kérdező, szerintem menj legózni, mert a vitázásban nulla vagy.
2010. máj. 21. 16:27
 36/45 A kérdező kommentje:

"A gárdába nem léphet be mindenféle jöttment,csak bűntetlen előéletű magyar ember.\lehet ez zavar téged\"

A gárdába bárki beléphet/beléphetett ,aki nagykorú és büntetlen előéletű.Ebben tudtommal nincs benne az a feltétel,hogy legyen valamilyen végzettséged,mondjuk 8 ált.,de az sincs,hogy rendvédelmi ismeretekkel kell rendelkezned,sőt az sem,hogy magyar,ami a ti legnagyobb "büszkeségetek".

2010. máj. 21. 16:29
 37/45 A kérdező kommentje:
Az,hogy éjjel kevesebb rendőr van az utcán,már miért okozna társ.feszkót?
2010. máj. 21. 16:32
 38/45 anonim ***** válasza:

szóval az, hogy aki 18 éves elmúlt, aki nem büntetett előéletű, aki magyar identitású az nálad egyenlő a bárkivel?

te nagyon nagy fogalomzavarban szenvedsz sztem:)

áruld el nekem miért kellene bármilyen végzettség, vagy rendvédelmi ismeret vagy akármi? még mindig nem fogod fel, hogy a gárda nem rendfenntartást végez? meg sem próbálták sohasem. max rendezvényeket biztosítottak, a sajátjaikat.

ennyire bánt téged, hogy létezik? muszyál ennyire gyűlölködnöd?

2010. máj. 21. 16:34
 39/45 A kérdező kommentje:

"szóval az, hogy aki 18 éves elmúlt, aki nem büntetett előéletű, aki magyar identitású az nálad egyenlő a bárkivel? "

Mért szerinted mivel egyenlő?Bárki mondhatja,hogy magyar identitású!Az,hogy nagykorú és büntetlen előélet,hát az olyan alap dolog,erre nem kell felvágni vagy büszkének lenni.

te nagyon nagy fogalomzavarban szenvedsz sztem:)

áruld el nekem miért kellene bármilyen végzettség, vagy rendvédelmi ismeret vagy akármi? még mindig nem fogod fel, hogy a gárda nem rendfenntartást végez? meg sem próbálták sohasem. max rendezvényeket biztosítottak, a sajátjaikat.

Ti mondjátok mindig,hogy ők legalább rendet akarnak rakni és ki ha nem ők?Meg hát ha ilyen programjuk van hogy "A vidék közbiztonságáért"

ennyire bánt téged, hogy létezik? muszyál ennyire gyűlölködnöd?

Én nem gyűlölködök,nem vagyok gárda.

2010. máj. 21. 16:41
 40/45 anonim ***** válasza:

"sőt az sem,hogy magyar,ami a ti legnagyobb "büszkeségetek"."

Igen, büszke vagyok rá, hogy magyar vagyok.

Őszintén sajnálom, hogy téged ez zavar és nincs ínyedre.

2010. máj. 21. 16:44
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!