Feljelenthet a védőnő, mert a kutyám belepiszkolt a cipőjébe?
Figyelt kérdés
Pénteken hoztuk haza az első babánkat, és még aznap jött a védőnő és a gyerekorvos is hozzánk. Van egy eléggé öntörvényű beagle kiskutyánk, akinek nagyon hiányoztam a kórházban töltött napok után, és kicsit bekattant amikor megjött a védőnő. Amíg mi bent beszélgettünk, addig a kutya tele**** a cipőjét. Ilyet még soha nem csinált. Nagyon szégyelltem a kutya viselkedését, adtam neki egy papucsot, amiben hazamehetett és egy kis pénzt, hogy valahogy enyhítsem a kárát. Tegnap ezt elmeséltem az egyik barátnőmnek, és ő azt mondta, hogy a védőnő ezek után feljelenthet nem megfelelő családi körülmények miatt és elvehetik a picit. Minden rendben van körülöttünk, a lakás saját, tiszta, normális környéken, a babának megvettünk mindent. Szóval kicsit kétkedve fogadtam, de éjszaka nagyon bestresszeltem rajta. Járt már valaki hasonló cipőben?2017. jún. 3. 05:27
11/18 anonim válasza:
Legközelebb meg majd a gyerekre szarik nagy örömében?
13/18 anonim válasza:
Szerintem ne streszelj rajta ennyit mostmár. Kifizetted megpróbáltál mindent. A kutyának egy tockost adni kellett volna az orrára abbol tanul. Nekünk is abból tanulta meg ne ugrálja össze az új autót mert a regi tiszta karmolás volt, sőt mostmár bizonyos helyekre se pisil, kakál lasd a gyerekek homokózja.
A beagles gazda.😊
14/18 anonim válasza:
11-es!
Te milyen sötét lehetsz!
Nem fog feljelenteni, hisz nincs miért, de többet nem hagyja ott a cipöjét :D :D
15/18 anonim válasza:
Biztos jo budos volt a laba, ha a kutya wc-nek nezte :D legkozelebb szolj hogy ne vegyék le a cipőt, vagy elzarni ciposzekrenybe...
16/18 Ani 10 válasza:
Ha a védőnődnek van humorérzéke akkor nem csinál belőle ügyet, ezért nem fog feljelenteni ezen ne aggódj. ( egy védőnő )
17/18 anonim válasza:
Az, hogy a barátnőd ilyenekkel ijesztget, miközben a védőnővel nem keveredtél olyan szóbeli stb. konfliktusba amiből lehetne következtetni arra, hogy van ilyen szándéka ez teljesen alaptalannak tűnik. Ez a "barátnőd" valójában nem a barátnőd.
18/18 keszi88 válasza:
Védőnőként lehet, hogy meglepődtem volna :)- de biztosan nem jelentenélek föl.
Szerintem a kolléganő sem fog, hiszen semmi olyan dolog nincs ami veszélyeztetné a babát.
Üdv. egy védőnő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!