A védőnő szerint: A csecsemők napi folyadék szükséglete 150 ml/testsúly kilogrammonként, de nem haladhatja meg az 1 litert. Pürénél, főzinél, pépnél hogy kell mérni az adagot? Hogyan számít bele a napi folyadék bevitelbe?
Köszönöm nektek!
7 hónapos alányom egyébként, de nagyon nem nagy étvágyú.
3300 gr-mal született, most 7 kiló. Nem duci, nem is vékony, de a védőnő folyton idegesít ezekkel a számokkal. Nem eszik annyit amennyit elvileg "kellene". Most megint megcsappant az étvágya. Ilyenkor én meg idegösszeroppanást kapok, mivel attól rettegek hogy nem fog megfelelően gyarapodni. Plusz a szüleim is jönnek azzal, hogy egyen tartalmasabbat, de nem fogad el csak pár kanál pürét. Így nem tudom tartalmasabbal etetni. :(
Ne aggodj,es ne is siettesd.
Majd eszik ha megerett ra.amig nem fogy,addig nagy baj nincs.
Az en kozepsom 10hos koraig nem volt hajlando semmit elfogadni csak a cicit.
Probalkozzni lehet,de eroltetni nem.
Ez a folyadek dolog eppen olyan mint a merleg.ha szamolgatod csak idegeskedsz rajt.
Amig van eleg pisis pelus,addig van eleg folyadek.
Most a 3.babam 8,5 hos es 2 hete 10,5 kilo volt.pedig nem eszik sokat.egy uveg babakaja az adagja(1szer gyumi,1szer fozi).es napi 3*210tapszer.a tejpepet uzsira vagy sikerul,vagy nem megenni.attol fugg mennyit alszik.
Maszni sem maszik meg.
Engem meg folyton a sulyaval csesztetnek.
Nem kell ilyenekkel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!