Etetés már csak 4 óránként? Nagysúlyú babának Sinemil?
Volt itt a védőnő és kérdezte, hogy még 3 óránként eszik a kisfiam (7 hónapos), vagy már sikerült átállnia 4 óránkénti evésre? Nekem ez új, 2. gyerek, az első se bírt ki soha 4 órát (nem is tudtam, hogy ki kéne)napközben. A másik kérdése, hogy már csak reggel-este szopik? Nem vagyok az a minden nyikkra cicire tevő, de 6 hónaposan kezdtem kóstoltatni a kisfiamat, 1 hónap után tudtam kiváltani nála egy étkezést, így természetesen a többi étkezés anyatej. Tanácsolta, hogy írassak a gyerekorvossal Sinemilt (a 9 kg-os gyereknek), hogy tartalmas legyen az étkezés. Nem egy nagyevő a kisfiam, de jó súlyban van (hosszú, vékony baba). Azzal érvelt, hogy 1 éves korára meg kell háromszoroznia a súlyát...
4 kg-val született a kisfiam, nem gondolnám, hogy neki muszáj lenne tripláznia 1 évesen.
Köszönöm, ha válaszoltok.
Te is jó védőnőt kaptál. :)
Magasról tegyél rá, te érzed jól.
Nem kell elsietni a hozzátáplálást.
Nem kell Sinemil.
Nem kell tripláznia.
Nem mindegy, hogy 4 kg-t vagy 2,5 kg-t "kell" haromszorozni.
Szerintem nagyon is jó súlyban van a fiad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!