4 hós babám éjjel 1,5 óránként felkel enni, lassan 2 hete csinálja ezt mi lehet az oka és hogy tudnám leszoktatni? (Anyatejes)
Figyelt kérdés
Este fél9 korul kezdem altatni de alt. fel10 mire elalaszik, ejfel korul megebred es onnet nincs megallas...1,5orankent kel fel-haromnegyed orakat eszik, van hogy elalszik kozben de ha kiveszem a szajabol a cicit felebred es koveteli...nappal mar nagyjabol 3orankent eszik de az ejaszakaink lassan 2hete szornyuek. Miert lehet ez? Koszi a valaszokat! (Egyebkent elotte max 1-2szer kelt ejjel de nagyon gyorsan vissza is aludt 5-10 perc szopi utan)2017. márc. 6. 10:54
1/9 anonim válasza:
Lehet ez már a fogzás kezdete, legalábbis a fogcsírák mozgolódásának kezdete. Lázát szoktad mérni? Kizárhatjuk, h beteg? Lehet mozgásfejlődési ugrás is, valamint idegrendszeri fejlődés. Az én fiamnak is ekkor romlott el az alvása.
2/9 anonim válasza:
Novekedesi ugrasra tippelek. 3 honapos korban szokott lenni, de ez nem torvenyszeru. A fogzas, mozgasfejlodes miatt is lehet. A fiam szuletese ota kel egyebkent atlag 1,5-2 orankent. Most 1 eves, az utobbi hetekben kezdett javulni a helyzet.
4/9 anonim válasza:
Vagy kevesebb a tejed és nem lakik jól.
5/9 anonim válasza:
Etesd meg normalisan lefekves elott, ejszakara adj neki egy cumit es reggelig aludni fog.
6/9 anonim válasza:
Nem lehet hogy kevés a tejed? Azért lóg rajta 3/4órát, aztán elfárad és elalszik, majd újra éhes lesz és felébred?
Mérd le mennyit eszik, ha az rendben van, próbálj neki éjjelre cumit adni.
7/9 anonim válasza:
A tej mennyiségének ehhez semmi köze, ne riogassátok a kérdezőt! Anyatejes babáknál ez a jelenség gyakori, a kötődés szorosabb mint a tápszeres babáknál, és éberebben őrzik az anyjukat.Nekem mind a négy babám így aludt, pedig olyan kövérek voltak az anyatejtől, mint a barokk angyalkák, vagyis biztos, hogy elég volt a tejem.
8/9 anonim válasza:
2-es vagyok, az en babam is jo husis, kerek gyerek, pedig 6 honapos koraig kizarolag anyatejes volt, es most 1 evesen is kb 80%-ban az. A lefekves elotti megtomest mi is megkaptuk jotanacskent, de en mar akkor tudtam, hogy nem ez a baj. Kiprobaltuk tobbszor, igazam lett, nalunk nemvolt koze hozza. A fogzashoz annal inkabb, illetve ahhoz is, hogyha tejtermeket ettem (10-14 ora alatt megy at atlag a tejbe).
9/9 A kérdező kommentje:
Egy hetre ra kinott az elso fogacska, ugyhogy tuti az volt a "gond", laz nem volt es mar minden helyreallt. Koszi a valaszokat! :)
2017. márc. 16. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!