Tényleg nem lehet leszoktatni a babákat az éjjel kelésről?
a babák biológiai órája 3 óra(evés, emésztés, alvás)
elvileg 4 óránál tovább aludnisem szabadna hagyni, míg kicsi
olyan 4 hónaposan kezdik kitolni, hogy 6-8 órát alszanak huzamban egy éjszaka alatt
a hajnali kelések után hagyják el fokozatosan az este 10 órásit és reggel 5 órási kelést és kitolódhat az alvás este 8-tól reggel 6-ig is.
átlagról írtam
Szerintem ez attol is fugg hogy mennyi idos, es babafuggo is...
Mindket gyerekemnel volt ilyen idoszak, de ok anyatejesek voltak, es szopizni keltek fel, ami max 10-15 perc volt, es bele is aludtak. Ahogy nottek, ez szep lassan elmult mindkettonel. Lanyom cumis volt, csak akkor kelt ha kiesetta szajabol, sajnos ez meg majdnem 3 evesen is igy volt... Kisfiam ujjszopos, miota nem szopizik egyszer sem kel ejszaka. Vagyis az utolso jo egy-ket honapban mar nem kelt mert a szopi csak megszokas volt neki mar. 16 hos mult mikor elvalasztotta magat.
4 és fél hónapos. Igen, mikor kel eszik is, aztán elalszik közben, vagy ha nem is rögtön, gagyarászik egy darabig, nevetgél (pelus csere miatt kipattan a szeme, azt nem tudom úgy csinálni, hogy ne keljen fel.) aztán cumit kap, nézelődik, és vagy itt az ágyon, vagy a saját ágyában elalszik, ha itt, akkor beteszem a helyére, akkor kinyitja a szemét, de alszik. Úgyhogy én sem gondolom, hogy megszokás, tényleg éhes.
Nem azért írtam, hogy akkora gond lenne a kelés, persze nyilván nekem is jobb lenne egybe aludni pl 8 órát, de kb 3x kel éjjel, olvastam itt durvábbat.
Köszi mindenkinek a választ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!