Miért sír fel éjszaka fél-egy óránként a kislányom?
"Utána csak úgy nyugszik meg ha kiveszem, és a kezemben alszik vissza. "
Ezt írtad.
Nyugtasd meg és rakd vissza az ágyába, hogy ott aludjon el.
Egyetértek a 1-esel.
Kezet foghatunk pont mi is ebbe szenvedünk 2 napja, fél-1 óránként felsír,nyöszörög,mocorog, csak mi egyszer már túlestünk ezen és akkor jöttek az első fogai. Szerintem most jön a következő adag azért kezdődik előlről , most 9 hónapos.. sajnos több hétig eltartott múltkor, apával felváltva éjszakázunk..
Ha ti is ebbe a cipőbe jártok kitartást, kenegesd ínyét bár csodát nem tesz, én ma elkezdem kúraszerűen viburcol kúpot, áttörésnél meg majd nurofen..
Egy szintén zombi anyuka
Nalunk is ez van, fogzik. Hajnal 4kor felsir es reggel 8kor is. Ne vedd ki. Add vissza neki a cumit, ha kell, 20x is.
Nalunk nagyon sir, de kozben alszik. Amikor kivettem, csak felebredt es nem tudott visszaaludni vagy csak nehezen.
Kb negyed orat sir, simogatom a kisagyban, visszaadom a cumijat, aztan nyugisan visszaalszik. Nem minden nap van, csak heti 2-3 alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!