Vitacolan szirup jó étvágynövelőnek? Hogy esetleg a babám hízna tőle? Védőnő ezt ajánlotta, hogy ez szerinte jobb mint a bérescsepp vagy c vitamin. Mert ez immunerősítő is.
Szerintem jó, legalább is nekem anno azért adta anyukám, hogy egyek végre :) Nálam működött. A nagyfiamnál nem igazán, mert ő bevenni sem volt hajlandó, szerinte undorító az íze. Fura, én nagyon szerettem :)
De ha a te kislányod hajlandó bevenni, akkor szerintem használhat.
Nalunk nem segitett. 2 fiamnal is probaltunk etvagynoveloket adni, de en nem vettem eszre, hogy barmelyikuknel is barmi hatott volna. Az egyik aztan csak elkezdett jobban enni es kb 2-3 eves korara atlagos sulyu lett, es maradt is. A masik viszont iszonyu giliszta meg mindig. A magassagahoz viszonyitott sulya 1 percentilis. Felkerekitve. Most megint beres cseppet probalunk.
Egyebkent bar nem neztem tablazatban utana, de a te kislanyodnak a magassagahoz kepest kifejezetten jo lehet a sulya. Csak a korahoz kepest tunik az atlagnal kisebbnek (azaz alacsonyabbnak is, de aranyosan).
Mondjuk, ha nem beteg es ugy fogy egy gyerek, azert az szerintem nem tul jo. Doki nem mond semmit?
Ja, ha beteg volt, akkor nem meglepo, hogy fogyott. Bocs, en alapbol ugy vettem, hogy betegeskedes nelkul fogyott.
A betegsegben leadott sulyt egyebkent egy egeszseges periodusban pikk-pakk visszaszedik a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!