Kisfiam 3. napja jár oviba?
kisfiam 3. napja jár oviba.
ma már úgy hoztam haza,hogy taknya-nyála egybe volt :( és kicsit megemelkedett a hője.
elsősorban az érdekelne,h.ti mit használtatok ,h.meg gyógyúljon a gyerek.ill.valamilyen immun erősítőt kapott-e ?
mondták,h.ha elkezd közösségbe járni akkor ez így lessz 2hét ovi,2hét otthon(beteg).
adtam is neki ' c ' vitamint de úgy tűnik,hogy ez kevés ilyen esetben.
túl kell élni!!! mi is így kezdtük, egyből beteg lett, majd újra, utána megint, aztán kórházba is került és ezek után még a bárányhimlőt is elkapta. mindezt 3 hónap leforgása alatt....
aztán jött a nyár, kicsit jobb lett, következő ősszel-télen már kevesebbet volt beteg, most meg aug eleje óta jár folyamatosan :)))
én amit adok neki mindig az a c-vitamin, és d-vitamin.
a többi meg attól függ mi a baja. ha csak taknyos akkor calcimuscot kap a vitamin mellé, ha köhög akkor köptetőt vagy csillapítót, ha fáj akkor fájdalomcsillapítót, ha lázas akkor meg azt.
na és mi hörgőtágítózunk ha jön a köhögés mert 11x volt már hörghurutja az elmúlt 2 évben...
szóval kitartás, az első év nagyon vacak :(
ja és vitamin komlexet, bérest ne adj neki ha picit is beteg, mert a vas miatt ezek felerősítik a betegséget!
Nem feltétlen van ez így.... Az én kisfiam kiscsoportos, szeptember 1-én kezdte, és nem volt beteg még, pedig harminc fős csoportba jár:)
Én a Marslakócskák gumi vitaminját adom neki mindennap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!