Feljelenthet a védőnő, mert a kutyám belepiszkolt a
cipőjébe?
Figyelt kérdés
Pénteken hoztuk haza az első babánkat, és még aznap jött a védőnő és a gyerekorvos is hozzánk. Van egy eléggé öntörvényű beagle kiskutyánk, akinek nagyon hiányoztam a kórházban töltött napok után, és kicsit bekattant amikor megjött a védőnő. Amíg mi bent beszélgettünk, addig a kutya tele**** a cipőjét. Ilyet még soha nem csinált. Nagyon szégyelltem a kutya viselkedését, adtam neki egy papucsot, amiben hazamehetett és egy kis pénzt, hogy valahogy enyhítsem a kárát. Tegnap ezt elmeséltem az egyik barátnőmnek, és ő azt mondta, hogy a védőnő ezek után feljelenthet nem megfelelő családi körülmények miatt és elvehetik a picit. Minden rendben van körülöttünk, a lakás saját, tiszta, normális környéken, a babának megvettünk mindent. Szóval kicsit kétkedve fogadtam, de éjszaka nagyon bestresszeltem rajta. Járt már valaki hasonló cipőben?
Azigen! :D Hasonló cipőben még nem jártam, nem is szeretnék (meg fel se venném :D ), de ha ennyiért feljelent, akkor zakkant a nő. Ez messze van a csecsemő veszélyeztetésétől. Ahol van kutya, akármennyire jól nevelt, megesnek balesetek. Nekem ez inkább vicc kategória. Ő nem nevetett?
2017. jún. 3. 05:38
2/18 anonim válasza:
LOL :D Azt a qrva. Pont akkor és pont ott és pont a védőnőét ? szakadok, ilyen nincs és mégis van. Kellemetlen.
Nem fog feljelenteni, azon kívül, hogy sztorizik és elmeséli élőnek, holtnak, nem hinném, hogy lenne ebből komolyabb ügy.
2017. jún. 3. 05:42
3/18 anonim válasza:
* Milyen cipő amúgy, meglehet menteni ? Vidd el egy patyolatba és a tisztítás költségét igazoló számlával add majd át neki.
2017. jún. 3. 05:45
4/18 anonim válasza:
Wáooooo!
Hat a kutya nem megharapta a védőnőt tehát nem jelenthet fel ezért hanem belepiszkolt a cipőjebe a miénk lepisilte a biciklijét szegénynek de az a jobbik eset.
A mi kutyánk is beagle mondjuk keverék elég határozott kutya a rólam meg a gyerekekről van szó tehát a postás nénit simán széttépné ha még átveszek egy levelet úgyhogy addig elzárom az előkertbe. Sokkal nagyobb bajok, gondok miatt se vesznek sokszor el gyereket a szülőtől nem hiszem hogy ez nyomós ok mert a bem a pici van/volt veszélyeztetve.
Nyugodj meg a mi kutyánk se különb én örülök neki hogy senki nem meri idegen megsimogatni mert félnek tőle.
A begale kutyát eléggé szabályozni kell, de, mivel alapból örző-jelzőkutya nehéz belőle kinevelni. Nálunk pl csak engem meg a gyerekeket fogadott el gazdának a férjemet utálja sőt annak idején mikor amyósom jött és csak úgy beakart jönni a házba megcsipte a bokáját mert azt hitte minket akar bántani.
Nagyon sokat kell foglalkozni a kutyákkal.
Én is hogy beagle keverék pesztrálom elég sokat.
2017. jún. 3. 06:26
5/18 A kérdező kommentje:
Hááát, ő inkább ledöbbent, meg se mukkant amíg a,férjem kidobta belőle a cuccot és át nem törölte domestosos kendővel. Betettük neki egy szatyorba sűrű elnézéskérések közepette, elköszönt és ment is. Nyári vászoncipő volt,elég ronda lett és a domestos se hiszem hogy sokat használt neki.
Így visszaolvasva tényleg viccesnek tűnik, de akkor és ott nem nagyon tudtam volna nevetni :D
2017. jún. 3. 06:26
6/18 A kérdező kommentje:
Jól nevelt kutya. Sokat voltam vele edzésen és a munkahelyemre is jött velem, nem gondoltam hogy ez a három nap így betesz neki. Nálunk elfogadta a férjem is, a babát is jól fogadta, még a kórházbólis vitt neki szagmintát a férjem, hogy hamarább megszokja a dolgokat. De most nagyon megőrült szegény. Ha legalább látnám rajta a megbánást, de csak viháncolt a szidás után is...
2017. jún. 3. 06:32
7/18 anonim válasza:
Phuuuu, tudva, hogy vászoncipő, nem lett volna szabad oda adni neki, ragaszkodni kellett volna tisztíttatáshoz.
2017. jún. 3. 06:35
8/18 anonim válasza:
En sem adtam volna oda, felajanlottam volna, hogy elvisszuk mi tisztitoba, de ha nem jo vagy nem jon ki mondja meg hol vette es potoljuk mar a heten!
2017. jún. 3. 06:49
9/18 A kérdező kommentje:
A védőnő ragaszkodott ahhoz hogy elviszi,mert speckós tisztítószert használ. Emiatt adtam neki egy új cipő árát és a papucsomat, jobb hirtelen nem jutott az eszembe. De ha legközelebb ilyen történik, akkor nem engedem hogy elvigye...
2017. jún. 3. 06:55
10/18 anonim válasza:
Legközelebb azért ne történjen ilyen! Egyszerű soha ne hagyja ott a cipőjét, hanem tegyétek magasra vmilyen polcra.
Hidd el, az az9nagyon beb.. na, ha még egyszer megesne. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!