Elmulasztott segítség nyújtás 19 évesen? Mire számíthatok?
És miért is nem segítettél?
A legnagyobb büntetés az az, hogy majd neked is ennyire fognak segíteni, ha te leszel bajban.
Véleményem szerint mindkét fél egy sząrházi féreg.
Az egyik hagyja a másikat megdögleni az árokban (mert siet haza ikszdé), a másik meg sunyin beköpi a rendőrségen.
Hihetetlen mennyi mocsadék ember van.
Hát igen,ha nagyon megnézed egyik sem egy matyóhímzés:)
Én nem is feltétlen a kérdezővel szimpatizáltam ebben a kérdésben,csak leírtam a helyzetet más szemszögből is megvilágítva.
Viszont,ha eljutott a tudatáig,hogy valaki segítségre szorul és nem segített,elég szemét dolog.
A másik,pedig az áldozat,akinek nem elég,hogy történt egy baleset,és örülne,hogy nem lett baja,annyira azért nem hatotta meg ez a baleset,hogy már rohant is a rendőrségre feljelenteni valakit,aki nem rohant az ő szolgálatára.
Erre mondják,hogy pénzzel meglehet venni dolgokat,mint a kamerát a biciklire,de empátiát,józan észt nem.
ha eddig nem volt semmi dolgod a törvénnyel akkor a legrosszabb 2 év felfüggesztett lehet, de az is halálesetnél.
mivel itt az se történt én max. birói figyelmeztetésre gondolok, szóbeli elmarasztalás ilyesmi.
ha bűnöző vagy akkor persze már más a megítélés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!