Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Elmulasztott segítség nyújtás...

Elmulasztott segítség nyújtás 19 évesen? Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
2 hete jöttem haza suliból, 5 órakor sétálok haza és valaki az árokba fekszik a bicikli meg a út szélén. Nem álltam meg mentem hazafele. Az egészbe az a buktató, hogy most tudtam meg hogy feljelentett a srác aki árokba esett. A biciklin volt egy kamera és felvette hogy elmentem mellette, de nem áltam meg segítséget nyújtani. Nővérem volt osztálytársa, mire számíthatok? Pénzbüntetés?

#segítségnyújtás #pénzbüntetés.
2017. márc. 29. 12:47
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Én már az állandó xd-zésért is feljelenteném a kérdezőt, mert értelmi fogyatékosnak tűnik ikszdé.
2017. márc. 29. 16:13
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

És miért is nem segítettél?

A legnagyobb büntetés az az, hogy majd neked is ennyire fognak segíteni, ha te leszel bajban.

2017. márc. 29. 18:59
 33/35 anonim ***** válasza:
29%

Véleményem szerint mindkét fél egy sząrházi féreg.

Az egyik hagyja a másikat megdögleni az árokban (mert siet haza ikszdé), a másik meg sunyin beköpi a rendőrségen.

Hihetetlen mennyi mocsadék ember van.

2017. márc. 30. 01:56
 34/35 anonim ***** válasza:
24%

Hát igen,ha nagyon megnézed egyik sem egy matyóhímzés:)

Én nem is feltétlen a kérdezővel szimpatizáltam ebben a kérdésben,csak leírtam a helyzetet más szemszögből is megvilágítva.

Viszont,ha eljutott a tudatáig,hogy valaki segítségre szorul és nem segített,elég szemét dolog.

A másik,pedig az áldozat,akinek nem elég,hogy történt egy baleset,és örülne,hogy nem lett baja,annyira azért nem hatotta meg ez a baleset,hogy már rohant is a rendőrségre feljelenteni valakit,aki nem rohant az ő szolgálatára.

Erre mondják,hogy pénzzel meglehet venni dolgokat,mint a kamerát a biciklire,de empátiát,józan észt nem.

2017. márc. 30. 02:50
 35/35 anonim ***** válasza:

ha eddig nem volt semmi dolgod a törvénnyel akkor a legrosszabb 2 év felfüggesztett lehet, de az is halálesetnél.

mivel itt az se történt én max. birói figyelmeztetésre gondolok, szóbeli elmarasztalás ilyesmi.

ha bűnöző vagy akkor persze már más a megítélés.

2017. ápr. 11. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!