Elmulasztott segítség nyújtás 19 évesen? Mire számíthatok?
Ja,és véletlenül pont egy ismerősét vette fel kamerára:)
Kicsit gyanúsan hangzik.
Hol laktok?Egy faluban?Vagy városban történt,ahol sok járókelő lehetett,és "véletlenül" téged vett fel kamerára.
Amúgy meg nem történt semmi baja..
Érdekes,hogy kamerával jár valaki biciklizni,lehet azért esett el,mert videózott,és akkor még utána más a hibás...
" Eszméletét elveszítve feküdt az árokba, kéztörés, és pár zúzódás. "
Akkor ebből még letöltendő is lehet. Ilyenkor azt szokták mérlegelni okozott-e egészségromlást a mulasztás
Ja,és véletlenül pont egy ismerősét vette fel kamerára:)
Kicsit gyanúsan hangzik.
Hol laktok?Egy faluban?Vagy városban történt,ahol sok járókelő lehetett,és "véletlenül" téged vett fel kamerára.
Amúgy meg nem történt semmi baja..
Érdekes,hogy kamerával jár valaki biciklizni,lehet azért esett el,mert videózott,és akkor még utána más a hibás...
Jó,de ezt miből tudhatná az ember..
Őszintén sosem volt még ilyenben részem,de ha valaki az árokban feküdne,nekem is az lenne az első gondolatom,hogy biztosan részeg.
Az meg,hogy eltört a keze,azt nem láthattad,mert nem sérült meg úgy,hogy vér volt körülötte vagy ilyesmi.Ha nagyot repült a biciklivel,akkor a bringa is olyan messzire lehetett tőle,hogy lehet nem is rakhattad össze a képet,hogy az az ő bringája,és valaki leesett egy bicikliről.
Mindenesetre nem szép dolog,hogy feljelentetett.
Akkor megérteném,ha a balesetet te okoztad volna.
De valamiért lehet nem vagyok neki szimpatikus(mint írtad ismered).
Nekem mindenesetre fura.
De amúgy tudtad kiről van szó,és azért nem segítettél neki?
Vagy nem gondoltad,hogy segítségre szorul?
Hát igen.
Szerencsére ritkán kerül az ember ilyen helyzetbe.
Természetesen,ha azt gondolnám,hogy valaki bajban van,segítenék neki,ez nem kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!