Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Elmulasztott segítség nyújtás...

Elmulasztott segítség nyújtás 19 évesen? Mire számíthatok?

Figyelt kérdés
2 hete jöttem haza suliból, 5 órakor sétálok haza és valaki az árokba fekszik a bicikli meg a út szélén. Nem álltam meg mentem hazafele. Az egészbe az a buktató, hogy most tudtam meg hogy feljelentett a srác aki árokba esett. A biciklin volt egy kamera és felvette hogy elmentem mellette, de nem áltam meg segítséget nyújtani. Nővérem volt osztálytársa, mire számíthatok? Pénzbüntetés?

#segítségnyújtás #pénzbüntetés.
2017. márc. 29. 12:47
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
47%
Azért szerintem a bicikliből lehet következtetni. Aki részeg és az árokban alszik déli álmot, az nem 100 ezer forintos biciklivel járkál, hanem egy rossz, régi drótszamárral. Ez az általános.
2017. márc. 29. 13:52
 22/35 anonim ***** válasza:
19%

Igen,viszont szerintem az is elég nagy rosszindulatra vall,ha valaki ezért feljelenti a másikat.

Szerencsére nem történt komolyabb baja,és nem az illető okozta neki a balesetet.

Kicsit olyan érzése van az embernek,hogy szándékosan akar rosszat tenni valakinek.

2017. márc. 29. 13:56
 23/35 anonim ***** válasza:
42%

Hát most nem mindenki figyeli meg azt,hogy milyen a bicikli,vagy az illető ruházata.

Na,meg vannak olyan pénzes kamaszok,akik szeretnek piálgatni,nem csak a félig hajléktalan emberek juthatnak oda,hogy árokban fetrengenek.

Olyat is hallottam,hogy valaki elment télen bulizni,és úgy berúgott,hogy leült a buszpályaudvaron aludni és megfagyott...

2017. márc. 29. 13:58
 24/35 anonim ***** válasza:
19%
Hát ezt magyarázom, basszus. Normális ember nem okoz kárt a másiknak feljelentgetéssel. Van benne annyi értelem és emberség, hogy felfogja, hogy simán részegnek nézték. De ez a hülyegyerek képtelen rá, felfoghatatlan számára, hogy nem körülötte forog a világ. Tipikus elkényeztetett Z-generációs hülyegyerek, akkora szerencsétlen, hogy árokba esik, és ahelyett hogy személyesen tisztázná veled hogy mi is történt, egyből a feljelentéssel kezdi.
2017. márc. 29. 14:02
 25/35 anonim ***** válasza:
3%
Ezt a generációt rászoktatták, hogy ha bajuk van a másikkal, akkor egyből a szülőnek, tanárnak kell szólni. Áldozatot kell játszani, ez az érdekérvényesítés rendje. Az SJW generáció...
2017. márc. 29. 14:04
 26/35 anonim ***** válasza:
38%

Hát igen,mondjuk annyi lehetett volna benne,hogy előtte megkérdezte volna,hogy miért nem segített neki,mielőtt feljelenti.

A felvételen gondolom ez nem látszik...

Azért durva belegondolni,hogy valaki esetleg tudatlanságból kerül ilyen helyzetbe.

A baleset is egy véletlen,mint az is,hogy valaki,aki éppen arra járt,véletlenül pont ő,hogyan reagál egy ilyen szituációra.

Nyilván megkérdezhette volna tőle az illető,hogy miért nem segített neki.

Nem biztos,hogy rosszindulatból,lehet másként értelmezte a helyzetet.

2017. márc. 29. 14:08
 27/35 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem a kérdező, egy féreg felőle mindenki ott dögölhet meg ahol van.
2017. márc. 29. 14:39
 28/35 anonim ***** válasza:
17%
Biztos az apja is úgy kereste meg a gyerek biciklijének az árát, hogy beleesett az árokba és feljelentette a fél falut.
2017. márc. 29. 14:54
 29/35 A kérdező kommentje:
26 éves és dolgozik xd nem az apja pénzét vette szerintem. XD
2017. márc. 29. 14:56
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Száz ezer forintért nem kell bankigazgatonak vagy fidesztagnak lenni.
2017. márc. 29. 15:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!