Mit tegyek? A szüleim börtönbe akarnak juttatni. Otthagytam az egyetemet és emiatt büntetnek, nem fizetik ki a gyorshajtási díjat, nincs semmim amit eladhatnék és jött egy papír hogy elzárásra változtatták és ha nem megyek bevisznek.19f
Figyelt kérdés
nem tudtam hogy lakott területen vagyok már, nem vettem észre a táblát, 120 al mentem, de egy szemét rendőr ott bujkált a bokorban és 200 ezerre büntetett. meddig kéne bent lennem? mit tehetek? apám azt mondja megérdemlem, mert nem jártam ki az egyetemet és hogy nézzem meg hova jutok....2017. febr. 20. 18:18
1/32 anonim válasza:
Teljes jogú felnőtt vagy. Viseld a tetteid következmènyeit. Nem rohangàlhatsz àllandòan a szüleidhez, hogy ők oldjàk meg helyetted a problèmàidat.
2/32 A kérdező kommentje:
soha nem akartam egyetemre járni. autószerelő szerettem volna lenni, de a szüleim nem engedték és egyetemre kellett mennem. azt otthagytam, de a felvételiről az ingyenes okjre lecsúsztam. most nem járok se iskolába se dolgozni, benzinre meg egyéb dolgokra meg elment MINDEN pénzem.
2017. febr. 20. 18:24
3/32 anonim válasza:
Ne haragudj, de lakott területen kívül lehet 120-szal menni? Nem. Te még ott is gyorsan mentél ahonnan jöttél :D
Hát nincs más hátra, mint előre, jó csücsüt.
4/32 A kérdező kommentje:
kicsit több empátiát kérlek. :( napok óta neem aludtam emiatt. eeseteg mennyi az elévülés? mert lehet megpróbálok elmenekülni. 90 el szabad menni, de 120 aal megy mindenki.
2017. febr. 20. 18:44
5/32 anonim válasza:
Úgy tudom, lelehet közhasznú munkával ledolgozni az ilyet.
6/32 anonim válasza:
Egyszer majd sok-sok év múlva rájössz,az is lehet, hogy nem de a szüleid jót akarnak neked.Vállalnod kell a tetteidért a felelősséget.Ha egy gyereket a szülők mindig kihúznak a sz@rból,egyre durvább dolgokat fog megcsinálni(bár ez is elég durva) és amikor kikerül a nagybetűs életbe és esetleg a szülei már nem lesznek,könnyen a gödör fenekén találhaja magát.
Szóval.Tanulj Tinó amíg lehet!
7/32 A kérdező kommentje:
aha, szép bölcs szavak. kiv lennék ha téged akarnának lecsukni akkor is így lennél e vele, ha a helyemben lennél. Ráadásul mi lesz az erkölcsimmel? hogy kapok majd munkát? Ráadásul be is lehetne még fizetni, de neeeeeeem, a nagyimhoz elmegyek holnap és megpróbálok elérni nála valamit, csak ő az egyetlen élő rokonom, de ő meg apám anyja... de hátha. csak ő meg csóróbb mint mi, falun lakik. vonattal megyek persze arra sincs nagyin pénzem de megoldom majd.... és ezt a kedves szüleimnek köszönetem. borzalmas idegállapotban vagyok.
2017. febr. 20. 19:04
8/32 LazyJones válasza:
Nem, ezt sajnos magadnak köszönheted. Se munka, se fizetés, de kocsi az megy 120-al...? Nem a rendőr volt szemét, te voltál palimadár, és mindenki mást szidsz mégis. Menj el szépen elzárásra, vagy váltsd át közmunkára, és viseld egyenes gerinccel a hülyeséged árát.
9/32 anonim válasza:
Azt az autót pl. pont eladhatod.
10/32 anonim válasza:
Helyedben örülnék hogy a rendőr nem 300-ra büntetett. Add el a tragacsot azt fizesd be a bírságot, mert ha megtartod úgyis csak közveszélyes lennél, "nem tudtam hogy lakott területen vagyok már". Honnan is tudhattad volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!