Fiam autóját fogom használni. Milyen papír kell ehhez?
:))
ilyen gond nincs. bár olyant hallottam, hogy ha letagadom s nem tudja bizonyitani akkor fizetnie kell a bírságot, de el nem vehetik az engedélyét. vagyis ha ő hajt gyorsan a azt mondja én voltam, akkor se:)))
Miért ne derülne ki? Pl. ha nő vagy, akkor mondjuk elég egyértelmű, hogy a fiad anyja neve ugyanaz, mint a te leánykori neved.
Ha pedig férfi vagy, akkor meg gondolom közös a vezetéknevetek, amiből megint csak egyértelmű, hogy hozzátartozók vagytok.
Amúgy én használtam már após testvérének az autóját is, az én férjes vezetéknevem ugye ugyanaz, mint apósom testvérének a vezetékneve, illetve a bátyám autóját is és bár féltestvérek vagyunk, apukánk nem közös, de anyukánk igen, így ugye mindkettőnk anyukáját ugyanúgy hívják, és soha nem írtunk róla papírt, volt, hogy igazoltattak, de semmi nem történt, tehát nem mondták, hogy igazoljak bármit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!