Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy lehetnek ilyen emberek...

Hogy lehetnek ilyen emberek szabadlábon, miért hagyja a társadalom tevékenykedni őket?

Figyelt kérdés
Az albérlőnk nem igazán fizetett sokszor, a végén már egyáltalán nem, össze-vissza hazudozott, tönkretette a bútorokat (volt, amit eltüzelt), a falakat, szeméthegyeket hagyott hátra, bűz van a házban, és ezt valószínűleg nem először játszotta el, és ilyen az élet minden területén. Több milliós kárt okozott, de neki állt feljebb. Be se engedett a házba. Hogy veszi a bátorságot valaki, hogy tönkretegye valaki más bútorát, akitől bérli a házat?... Én elsüllyednék szégyenemben a helyében. Az ilyen emberek sokszor megússzák gaztetteiket, miért hagyja ezt a társadalom? Az ilyen emberek sohasem változnak meg.

2017. febr. 6. 08:58
1 2 3 4 5 6
 51/51 A kérdező kommentje:
Ja, én a saját esetemről írtam, nem értettem ezt a pancsolt bort. Valahol érthető a boros gazda esete is, a bíróság is gyakorlatilag felmentette, de ez annyira nem meglepő, hisz erkölcsileg azért neki is nagyrészt igaza volt. Persze a demokraták számára ugyanolyan értékes ember az, aki rendszeresen betör valahova és elvisz mindenféle dolgot, vagy több milliós kárt okoz valakinek, és nyilván ezek a gazemberek ilyen dolgokat tesznek egész életükben, számomra egy ilyen élet csak negatív értékkel bír, az áldozat és a tettes emberi értéke számomra nyilvánvalóan nagyon messze van egymástól. Egy ilyen életet nem neveznék átlagos emberéletnek. Én is a legsúlyosabb büntetések híve vagyok. Egy gonosz, destruktív ember létezésének mi értelme? Azon túl, hogy neki jó, míg számos más áldozatának rossz, akár több ember életét tönkreteszi? Csak költői kérdés.
2017. febr. 18. 07:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!