Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy lehetnek ilyen emberek...

Hogy lehetnek ilyen emberek szabadlábon, miért hagyja a társadalom tevékenykedni őket?

Figyelt kérdés
Az albérlőnk nem igazán fizetett sokszor, a végén már egyáltalán nem, össze-vissza hazudozott, tönkretette a bútorokat (volt, amit eltüzelt), a falakat, szeméthegyeket hagyott hátra, bűz van a házban, és ezt valószínűleg nem először játszotta el, és ilyen az élet minden területén. Több milliós kárt okozott, de neki állt feljebb. Be se engedett a házba. Hogy veszi a bátorságot valaki, hogy tönkretegye valaki más bútorát, akitől bérli a házat?... Én elsüllyednék szégyenemben a helyében. Az ilyen emberek sokszor megússzák gaztetteiket, miért hagyja ezt a társadalom? Az ilyen emberek sohasem változnak meg.

2017. febr. 6. 08:58
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:

"A kérdés, hogy akik ilyenek, azoknak miért hagyja a társadalom bárminemű tevékenységét? Miért nem üldözik, irtják ki a gonoszságot?"

Szóval te halálbüntetéssel sújtanád, mert lelakta a lakásod, és nem fizetett.

Erre azt szokta mondani a férjem, hogy de, megvannak erre a megfelelő emberek. Csak meg kell őket fizetni. Akik megkeresik, és "elbeszélgetnek" vele.

Ja, és nem kellene megvárni, amíg mindent leamortizál, hanem az első vagy második ilyen esetnél lépni.

2017. febr. 6. 10:47
 12/51 A kérdező kommentje:

Nem olvastad, amit írtam, a komcsik és a kommunizmus maga is gonosz volt, semmi köze nem volt az igazságossághoz, egyébként is eleve megvalósíthatatlan volt, tehát tárgytalan az igazságosságáról beszélni. Akik lelakták a házamat, azok jó eséllyel lettek volna kommunisták, ávósok, a kommunizmus valódi célja is a lopás volt a tehetségesebbektől. Az természetes, hogy az ember minél többet akar általában, és minél kevesebbet akar veszíteni, ezt nem nevezném gonoszságnak. Minek is tegyen az ember a közösbe, mikor a felét ellopják? Más az, hogy az ember nem kenyéren és vízen szeretne élni, 80 helyett inkább 90 évig akar élni, jó ruhákat, kocsikat akar, stb., és más konkrétan megrongálni valaki tulajdonát, megkárosítani valakit, átverni, hazudozni, stb., olyan dolgokat elkövetni, ami közmegyegyezésesen rossz és konkrétan bűncselekmény minden normális országban. Én amúgy nem akarok a közösségért dolgozni, sőt, dolgozni sem nagyon szeretek, én magamért akarok dolgozni meg a családomért, másokért jóval kevesebbet tennék. Azt meg senki sem tudja megmondani, mire van szüksége valakinek, hisz kenyéren és vízen is el lehet élni végülis, mégis bizonyos szempontból többre van szüksége egy embernek, mindenkinek másra.

Ha megveretném, én kerülnék börtönbe. Nem lehet lépni, mivel nem lehet kitenni valakit onnan, ahova már beköltözött, csak évekig tartó perekkel. Sőt, ha gyerek is van, akkor télen egyáltalán nem lehet.

2017. febr. 6. 11:09
 13/51 anonim ***** válasza:
82%

Drága kérdező, nekem úgy tűnik te az ember embernek farkasa elvet vallod, és most te voltál a gyengébb, butább, naivabb. Ennyi történt.

Költői igazságszolgáltatás.

Fogadd el!

2017. febr. 6. 11:16
 14/51 A kérdező kommentje:
Miféle igazságszolgáltatás? Miből vontad le ezt a következtetést, hogy én is ilyen vagyok? Teljesen illigikus. Az ember embernek farkasa nem egy elv, hanem egy mondás, és mivel már nem élünk vadállatok között, és ha nem vetted volna észre, nap mint nap vannak háborúk, igaz.
2017. febr. 6. 11:25
 15/51 A kérdező kommentje:
Undorító, amikor valaki az áldozatot hibáztatja, és vádolja a tettes bűnével. De nagyon jellemző az albérlő-féle gazemberekre.
2017. febr. 6. 11:26
 16/51 anonim ***** válasza:
0%

"Ha megveretném, én kerülnék börtönbe."

Akkor nem a megfelelő emberekkel dolgoztattál...

2017. febr. 6. 11:29
 17/51 A kérdező kommentje:

Nem is ismerek ilyen embereket, és necces is, hiszen ez súlyos bűncselekmény. Nem tudom, milyen gyakori a tettes megtalálása ilyen esetben.

Amúgy előző: az ember messze a legerősebb csúcsragadozó, könnyedén elejti bármelyik másik csúcsragadozót, de 80 tonnás bálnákat is. Messze a legintelligensebb élőlény a Földön. A legnagyobb pusztításra is ő képes. Úgyhogy az ember embernek farkasa.

2017. febr. 6. 11:44
 18/51 árokpart ***** válasza:
Ezt nem értem! Próbálna valaki saját lakásomba be nem engedni. Rakd ki őket sürgősen és igen ha kell bizony erővel. Az eszem megáll.
2017. febr. 6. 11:48
 19/51 A kérdező kommentje:
Pedig a jog őket védi, nem a tulajdonost. Gyerek esetén meg pláne. Bár feltételezem, még az igazságtalan jog is jóval enyhébben ítél az ilyen erkölcsileg egyértelmű esetekben, mint a fagyállós gazdával vagy a tolvajt gázolóval történt. Már elmentek, innen tudom a károkat.
2017. febr. 6. 11:54
 20/51 anonim ***** válasza:

"miért hagyja a társadalom tevékenykedni őket?"

"Nem is ismerek ilyen embereket, és necces is, hiszen ez súlyos bűncselekmény. Nem tudom, milyen gyakori a tettes megtalálása ilyen esetben"

Most te nem a társadalom része vagy??? Most akkor te nem csinálsz ilyet, de más csináljon?

VAgy mit is akarsz tulajdonképpen? Mit tegyenek az ilyen emberekkel, és kik tegyék azt????

Mint írtam, ha megfelelő emberekkel dolgoztatsz, akkor nem is fogják keresni az illetőket, mert az alanynak eszébe sem jut majd feljelentést tenni...

2017. febr. 6. 11:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!