Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy lehetnek ilyen emberek...

Hogy lehetnek ilyen emberek szabadlábon, miért hagyja a társadalom tevékenykedni őket?

Figyelt kérdés
Az albérlőnk nem igazán fizetett sokszor, a végén már egyáltalán nem, össze-vissza hazudozott, tönkretette a bútorokat (volt, amit eltüzelt), a falakat, szeméthegyeket hagyott hátra, bűz van a házban, és ezt valószínűleg nem először játszotta el, és ilyen az élet minden területén. Több milliós kárt okozott, de neki állt feljebb. Be se engedett a házba. Hogy veszi a bátorságot valaki, hogy tönkretegye valaki más bútorát, akitől bérli a házat?... Én elsüllyednék szégyenemben a helyében. Az ilyen emberek sokszor megússzák gaztetteiket, miért hagyja ezt a társadalom? Az ilyen emberek sohasem változnak meg.

2017. febr. 6. 08:58
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:
Én önmagamban nem tehetek semmit, 10 millió embert kellene egyedül legyőznöm, ami képtelenség. Az igazságszolgáltatást, végrehajtást, rendőrséget, törvényhozást 10 millió ember uralja. Ha egy ember tesz valamit ezek ellen, az önbíráskodás, és súlyos börtönbüntetésre számíthat. Annyit tehetnék, mint példaképem, Billy, a kölyök, aki egy pár fős bandával harcolt a maffiózók, seriffek, korrupt bírók és a hadsereg ellen. Az eredmény borítékolható volt.
2017. febr. 6. 12:18
 22/51 anonim ***** válasza:
100%

vpffff:D

nem, nem kell 10millió emberen átrágnod magad. Én, a menyasszonyom, a nővérem, a szüleim és a nagymamám biztos nem állunk az utadba, úgyhogy már csak 9.999.994 ember van hátra ;D

2017. febr. 6. 12:26
 23/51 Estádio de Felchút ***** válasza:
70%

Koma, vegyél már vissza. Ezerszer le lett már írvade csak most, csak neked, itt áll ezeregyedszer:

A lakáskiadás egy ÜZLET. Minden üzletnek van KOCKÁZATA.

Mielőtt kiadtad a lakásodat, feltételezem, hogy kalkuláltál a kockázattal, és alaposan utánajártál a jogi szabályozásnak.

Ha nem így tettél, akkor te egy nagyon egyszerű és tudatlan ember vagy, határozottan nem való neked semmilyen üzlet.

Egyszerűen annyi történt, hogy buktál az üzleten. Sok üzlet van, egy részük nyereséges, egy részük sajnos veszteséges. Ez ilyen.

A törvény lehetőséget ad, hogy polgári peres eljárásban követeld a károd és az elmaradt hasznod megtérítését. Hőzöngés helyett gondolkozni kell. Tudom, nehéz :( de meg kell próbálni, ész nélkül nem lehet bizniszelni.

2017. febr. 6. 12:51
 24/51 kovpet ***** válasza:

Dokumentáld a károkat és indíts pert. Előtte FMH.

Ha nem lépsz, nyilván megússzák.

2017. febr. 6. 13:00
 25/51 A kérdező kommentje:
Nem az én házam, nem én adtam ki (a neten amúgy sem lehet jogilag kikupálódni), bocs, hogy a piaci ár feléért, harmadáért kiadtuk, miközben adósságaink vannak és alacsony bérért gürizünk, igazán pénzéhesek vagyunk, a magántulajdonban okozott több milliós kár és a nem fizetés pedig nem veszteséges üzlet, hanem bűncselekmény. Mi az az FMH?
2017. febr. 6. 13:06
 26/51 kovpet ***** válasza:

Nem bűncselekmény, ez egy polgárjogi szerződés megszegése, polgári pert lehet indítani miatta.

Az FMH az fizetési meghagyás, guglizz rá, hogy mi ez és mire való. Szerintem neked ezzel kellene majd kezdened.

Mivel milliós kárról beszélsz, lehet, ügyvéddel is kellene konzultálnod az ügyben.

2017. febr. 6. 13:11
 27/51 A kérdező kommentje:
Már megbíztunk ügyvédet, bár ők elég sokat töketlenkedtek és nagyon drágák, majd elmegyünk máshoz.
2017. febr. 6. 13:19
 28/51 anonim ***** válasza:
100%

Jobban meg kell válogatni kinek adod ki a lakást.

Leinformálni előtte.

Mellesleg sajnos tényleg kockázat.Nem csak az,hogy megrongálja a lakást(ez a legkisebb kockázat),hanem hogy fog e tudni fizetni rendesen.

Azt mondod hiteleid vannak?

Gondolom a 2.lakást hitelre vetted és abból kívántad fizetni a részleteket,amit az albérlő ad neked:)

Ez elég kockázatos.

2017. febr. 6. 13:45
 29/51 A kérdező kommentje:
Nem, különböző dolgokra kellett hiteleket felvenni, hitelkártyára, ami ugye hülyeség, többek közt sok százezret ügyvédre és a kiadott ingatlan rezsijére. Tudom, hülyeség volt a rezsit fizetni helyettük, nem én voltam, én csak családtag vagyok.
2017. febr. 6. 13:59
 30/51 anonim ***** válasza:

Rezsit fizették helyettük?

Uh...

Ez elég gáz.

Mire számított a tulajdonos?

Szerinted kik ugranak ilyen hirdetésre?

Azok akik nem fognak tudni fizetni,még a lakbért sem.

Azt nem hiszem,hogy valakin nem látszik,hogy képes ilyesmire,hogy feldarabolja a bútorokat,azért,hogy eltüzelje.

Pláne ha nem is a sajátja.De az ember a sajátjával is akkor tesz ilyet,ha már nagyon mélyen lehet mentálisan és anyagilag.

2017. febr. 6. 14:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!