Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy lehetnek ilyen emberek...

Hogy lehetnek ilyen emberek szabadlábon, miért hagyja a társadalom tevékenykedni őket?

Figyelt kérdés
Az albérlőnk nem igazán fizetett sokszor, a végén már egyáltalán nem, össze-vissza hazudozott, tönkretette a bútorokat (volt, amit eltüzelt), a falakat, szeméthegyeket hagyott hátra, bűz van a házban, és ezt valószínűleg nem először játszotta el, és ilyen az élet minden területén. Több milliós kárt okozott, de neki állt feljebb. Be se engedett a házba. Hogy veszi a bátorságot valaki, hogy tönkretegye valaki más bútorát, akitől bérli a házat?... Én elsüllyednék szégyenemben a helyében. Az ilyen emberek sokszor megússzák gaztetteiket, miért hagyja ezt a társadalom? Az ilyen emberek sohasem változnak meg.

2017. febr. 6. 08:58
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%

40: Jól mondod, gazemberek voltak. Pontosan mint te! A komcsik is ugyanilyen alapon bíráskodtak, bizonyítékok és mindenféle jogi eljárás nélkül, az "igazság" jegyében.

Végtelenül buta és tájékozatlan vagy, nem csodálom, hogy nem élsz valami magas életszínvonalon. Bár ha neked úgy jó, higgy az ellenkezőjében. Nekem mindegy, érdekes, nekem nincsenek ilyen problémáim az albérlőinkkel.

2017. febr. 11. 13:17
 42/51 A kérdező kommentje:
Lebutázol, miközben nem jutott el harmadszorra sem, hogy nem az én albérlőim, nem az én házam, én sosem beszéltem velük. A kommunistáknak csak az elvtársaik vagy komplett idióták szerint volt közük az igazsághoz.
2017. febr. 11. 22:13
 43/51 anonim ***** válasza:

Szerintem ennek a nyavalygásnak baromira nincs értelme. Sajnálhatod és sajnáltathatod itt magad, attól még nem lesz neked jobb, nem térül meg a károd.

Amit tehetsz: vélt vagy valós sérelmeid miatt rendőrségi feljelentést teszel, polgári peres úton kártérítés miatt indítasz.

Hogy ebből mikor lesz bármi is, az más kérdés.

Nyavalygás helyett annak van még értelme, hogy levonod az ügyből a tanulságot, és túllépsz ezen.

Én se fogadok több értesítést ezzel a kérdéssel kapcsolatosan.

2017. febr. 12. 09:36
 44/51 anonim ***** válasza:
42: Le, mivel az is vagy! De valami hihetetlenül. Még ezt a pár, az anyanyelveden írott mondatot sem vagy képes értelmezni...
2017. febr. 12. 11:41
 45/51 A kérdező kommentje:
Ugyanolyan gazemberek azok, akik a károsultakat vádolják. Még hogy én vagyok gonosz, embertelen, stb. Elképesztő. Valószínűleg ők is hasonló tetteket követnek el.
2017. febr. 13. 19:16
 46/51 anonim ***** válasza:
45: Te vagy a gazember, még pedig velejéig romlott, aki emberéletet sem sajnál, ha piszlicsáré anyagi kárt kell megbosszulni. Nyilván nem olvastál sokat életedben, de azért a tízparancsolatot igazán forgathattad volna...
2017. febr. 14. 03:31
 47/51 A kérdező kommentje:

Piszlicsáré anyagi kár több millió forint. :DDD

Normális dolog tönkretennie az albérlőnek a legtöbb bútort, hegyekben hagyni a szemetet a ház helyiségében, tönkretenni a falat, ajtót, bűzt hagyni hátra, miközben összevissza hazudozik és nem fizet semmit, stb. Íme a gazemberek erkölcse. És még a jó emberek, akik ezeket elzárnák, a gonoszak nekik. Undorító ez a mentalitás.

2017. febr. 14. 07:32
 48/51 anonim ***** válasza:
Hogy lenne már több millió forint pár palack pancsolt bor, te hibbant? Ebből is látszik, milyen egy elfajzott, erkölcstelen életet élsz... Te még csak nem is elzárni akarod őket, egyenesen hősnek nevezted azt, aki kioltotta egy (és majdnem egy tucat) ember életét. A társadalom szégyene vagy.
2017. febr. 15. 17:38
 49/51 A kérdező kommentje:
Nem tudom, milyen pancsolt borról zagyválsz.
2017. febr. 16. 08:41
 50/51 anonim ***** válasza:
Ja, hogy nem tudod... Talán a borosgazda sem hős már a szemedben?
2017. febr. 16. 10:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!