Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan tudom kitenni a nevelt...

Hogyan tudom kitenni a nevelt gyerekemet a saját házamból?

Figyelt kérdés
Nem dolgozik,balhézik minden nap,van hogy fenyeget.Verekedni nem akarok,az én saját házamban van,az Anyuka is mondja neki hogy menjen de nem,ő nem.Mit tegyek??
2016. okt. 10. 20:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem magatokba kellene kicsit nézni. Minden éremnek két oldala van... Hogy jutottatok el idáig? Mert ez egy hosszú folyamat, amíg valaki ilyenné válik.
2016. okt. 10. 21:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen, hosszú folyamat. a rossz társaság, a kivagyiság, a bunkóság. Nem kell mindenért a szülőket okolni. A kölök majd megtanulja, ha egyedül marad.
2016. okt. 10. 21:27
 13/15 anonim ***** válasza:
43%
Egy normális szülő,ha jól végezte a dolgát és odafigyeléssel, emberségesen, szeretetben nevelte a gyerekét, soha nem fog ilyennel találkozni.
2016. okt. 10. 21:35
 14/15 anonim ***** válasza:
53%
Először ki kell jelenteni onnan. Ha oda van bejelentve és simán lecseréled a zárat, akkor te követsz el jogsértést. Hiába a te tulajdonod, mert azért durva lenne ha egy random vita után még aznap utcára kerülhetne bárki (értem, hogy ez az eset húzódik és jogos). Szépen mondd meg neki, hogy ki fogjátok jelenteni, mert ki fogjátok dobni, van x ideje, hogy találjon szállást és munkát.
2016. okt. 10. 21:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Csakis szép szóval, agresszió és bármi sértő dolog nélkül.
2016. okt. 13. 03:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!