Hogyan tudom kitenni a nevelt gyerekemet a saját házamból?
Figyelt kérdés
Nem dolgozik,balhézik minden nap,van hogy fenyeget.Verekedni nem akarok,az én saját házamban van,az Anyuka is mondja neki hogy menjen de nem,ő nem.Mit tegyek??2016. okt. 10. 20:21
1/15 anonim válasza:
Ha már nagykorú, akkor simán kiteheted, nem tartozol neki felelősséggel.
2/15 A kérdező kommentje:
Igen nagykorú de meg nem akarom verni másképp meg nem teszi ki a lábát
2016. okt. 10. 20:29
3/15 anonim válasza:
Kijelenteni a lakásból, utána meg rendőrt hívni, hogy tessékeljék ki.
4/15 anonim válasza:
Zárat cserelsz amikor nincs otthon és nem engeded be többet,
5/15 anonim válasza:
Amíg nincs otthon addig összepakolod a cuccait, zárat cserèlsz az ajtaján ès bezárod az ajtót, hogy ne tudjon bemenni. Kijelented a lakásból. Ha hazajön akkor szèpen megfogod a kis kezèt és kivágod az ajtó elé.
6/15 anonim válasza:
Kijelented a lakcímről(ha be van jelentve) míg nincs otthon zárat cserélsz, cuccát kirakod, ha balhézik rendőrt hívsz és kérsz távoltartási végzést.
7/15 anonim válasza:
A saját gyerekedet is kitennéd? Hány évig élt veletek? Miért nem dolgozik? Hány éves? Van szakmája? Szerintem felelős vagy érte, ha már felnevelted. Hova menjen szerinted? Miből éljen? Nem kellett volna felkészíteni az életre?
8/15 anonim válasza:
A gyereknek nem kellene balhézni, meg fenyegetőzni és akkor nem lenne kirakva. Magnak kereste a bajt, majd sajnálom ha ráérek...
9/15 anonim válasza:
Itt nem az a kérdés, hogy miért menjen, hanem az, hogy hova. De nem magától lesz ilyen senki, csak elfelejtették nevelni, normális életre tanítani, mindent ráhagytak, most meg csodálkoznak, hogy "ilyen lett".
10/15 anonim válasza:
És ti nevelőszülők vagytok, örökbe fogadtátok, vagy a feleséged hozta a házasságba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!