A férfiak kifogásolnák, ha így lenne Magyarországon is?
De még mindíg nem lehet kivitelezni sem a hangfelvételt, a videót meg végképp nem.
Láttam, hogy sokszor jöttél a szórakozóhelyes példával. Mint tudjuk, a férfiak a kezdeményezők (esetleg kevésbé gátlásosak), és a szórakozóhelyes korszakában az embereknek (18-20as évek) a lányok általában érettebbek. Ha egy fiú odamegy a lányhoz, ismerkedni (mondjuk egyészalás kalandhoz) a józan ész azt diktálja, hogy rossz az egyészakás kaland, csak a baj származhat belőle. Így nemet mond, annak ellenére, hogy akarja. A férfi tovább fűzi, a végén összejön, úgy, hogy a nő is akarta. Akkor ez is nemi erőszak?
2016. júl. 19. 16:18
#46:Na de,így megfogalmazva már,kissé más a helyzet.Hiszen,ha a nő nemet mond,de a férfi tovább próbálkozik és a nő kedvet kap a dologhoz,az már eszerint,nem erőszak,nemde?
2016. júl. 19. 16:40
Még annyit,ilyen esetben,nyilván a nő is élvezi a szexet. Mivel azonban ez számtalan "visszaélésre" ad lehetőséget (hiszen később mondhatja azt,hogy dehogy akarta),azt hiszem,én kifogásolnék egy ilyen törvényt.
2016. júl. 19. 16:44
54/57 A kérdező kommentje:
Miért van az, hogy ti, férfiak csak a bajt látjátok egy olyan törvényben, ami elsősorban férfiakat fog büntetni. Igen, vissza lehet élni vele. De melyik törvénnyel nem lehet? Fogadni merek, ha olyan törvényt hoznának, hogy büntessük a gyerekekkel fajtalankodó öregeket, akkor nem az lenne a válaszotok, hogy majd a szülő áthívja a gonosz apóst, megkéri, hogy fürdesse meg a gyereket, majd felveszi videóra, ahogy az após alaposan megmossa a fütyit és fel is húzza néhányszor. Egyébként meg a visszaéléseket a rendőrségnek, bíróságnak, ügyészségnek kell kiderítenie, nem pedig a törvényhozás feladata olyan törvényeket hoznia, amikkel nem lehet visszaélni. Tehát a törvény teljesen rendben van, ha nektek bajotok van vele, az véleményem szerint azért van, mert csorbulna az egótok azzal, hogy elismernétek bűncselekményként, amit sok férfi csinál.
Nézd,én úgy látom,hogy ha a nő nemet mondd,aztán mégis "kedvet kap",mindenféle kényszerítés nélkül,az nem nemi erőszak.Ez van.
2016. júl. 19. 20:51
Azt meg még mindíg nem írtad, hogy hogyan lehetne törvényesen kivitelezni.
És igen! Nem támogatom az olyan törvényeket, amik félreértésekhez, és könnyű visszaéléshez vezethet! Mert mit mond a bíróság arra, hogyha a nő azzal védekezik, hogy azért ment bele, mert félt. Simán lehet igaz is, egy szimpla hangfelvételből nem lehet ezt (sem!) megállapítani.
2016. júl. 19. 21:05
57/57 A kérdező kommentje:
Bár nem értem miért kell nekem leírni hogyan lehetne törvényesen kivitelezni, de itt egy újabb ötlet. Videófelvétellel meg lehet nézni azt is hogy milyen volt szex közben a nő arckifejezése és kézmozdulatai.
Kapcsolódó kérdések: