A férfiak kifogásolnák, ha így lenne Magyarországon is?
Hát ha neked nem tetszik ez a törvény kérdező, akkor a hiba a te készülékedben van.
Mondom ezt férfiként.
"Ha nem akkor nem lesz semmi. Ha igen akkor igen. Volt mar mindket esetre pelda."
Én ahogy elképzelem a jelenetet ezt úgy érted, hogy ha nem nagyon ellenkezik a barátnő, akkor az neked igent jelent. De bármit is jelentsen, akkor is te a saját kedvedért az ő akarata ellen szexeltél vele. Vagyis megerőszakoltad. Egyébként köszönöm a válaszodat és köszönöm az összes választ, ami a kérdésre irányult. Ami rólam szólt, arra nem vagyok kíváncsi.
kérdező te vagy hülye vagy, vagy csak szimplán nem volt még barátnőd/barátod az életben...
az erőszak arról szól, hogy az egyik fél rákényszeríti az akaratát a másikra, erőszakkal, hatalmat gyakorol felette
egy párkapcsolatban, ha az egyik fél épp nem akar szexelni a másikkal, de közben meghozzák hozzá a kedvét, az mégis hol lenne erőszak???
akkor lenne erőszak, ha nem akarná, a másik fél pedig erőből akkor is megdugná
ugyanez igaz a szóbeli erőszakra is
nem tudom, te mit szólnál ahhoz, ha utcán vagy buszon üvöltöznének veled, hogy "de megdugnálak", "a farkamon élvezném el spriccelve", stb..., undorító, és ha a nő odébb megy, akkor még tovább üvölt, hogy "te mocskos kva", "te ócska ri...", és még folytathatnám
rendkívül tudatlan vagy, ha szerinted okés...
"egy párkapcsolatban, ha az egyik fél épp nem akar szexelni a másikkal, de közben meghozzák hozzá a kedvét, az mégis hol lenne erőszak???"
Mégis hol ne lenne erőszak? A nő akarata ellenére feküdt le vele.
A következőket azért elfogadod?
A férfi a saját örömét kereste a szexben.
Nem vette figyelembe mit mond a nő.
Rosszabb esetben a férfi még maga is azt gondolja, hogy ő a nő élvezetét akarta szolgálni.
Azon időintervallumban, ami az első érintéstől a kedv megjövéséig tart.
Azon időintervallumban, ami az első érintéstől a kedv megjövéséig tart.
E időtartam alatt a nő nem is akart szexelni. Ez már a te logikád alapján is erőszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!