Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A férfiak kifogásolnák, ha...

A férfiak kifogásolnák, ha így lenne Magyarországon is?

Figyelt kérdés
[link] Ti például hányszor mehettetek volna börtönbe, ha így lenne? Az én partnereim elég sokszor.
2016. júl. 7. 22:07
1 2 3 4 5 6
 11/57 TamásTóth ***** válasza:
9-es, mint irtam ha a "nem atforditasa igenbe" nem sikeres akkor nem tortenik semmilyen aktus.
2016. júl. 7. 23:22
 12/57 anonim ***** válasza:
78%

Hát ha neked nem tetszik ez a törvény kérdező, akkor a hiba a te készülékedben van.

Mondom ezt férfiként.

2016. júl. 7. 23:23
 13/57 A kérdező kommentje:

"Ha nem akkor nem lesz semmi. Ha igen akkor igen. Volt mar mindket esetre pelda."

Én ahogy elképzelem a jelenetet ezt úgy érted, hogy ha nem nagyon ellenkezik a barátnő, akkor az neked igent jelent. De bármit is jelentsen, akkor is te a saját kedvedért az ő akarata ellen szexeltél vele. Vagyis megerőszakoltad. Egyébként köszönöm a válaszodat és köszönöm az összes választ, ami a kérdésre irányult. Ami rólam szólt, arra nem vagyok kíváncsi.

2016. júl. 7. 23:32
 14/57 anonim ***** válasza:
53%

kérdező te vagy hülye vagy, vagy csak szimplán nem volt még barátnőd/barátod az életben...

az erőszak arról szól, hogy az egyik fél rákényszeríti az akaratát a másikra, erőszakkal, hatalmat gyakorol felette

egy párkapcsolatban, ha az egyik fél épp nem akar szexelni a másikkal, de közben meghozzák hozzá a kedvét, az mégis hol lenne erőszak???

akkor lenne erőszak, ha nem akarná, a másik fél pedig erőből akkor is megdugná

ugyanez igaz a szóbeli erőszakra is

nem tudom, te mit szólnál ahhoz, ha utcán vagy buszon üvöltöznének veled, hogy "de megdugnálak", "a farkamon élvezném el spriccelve", stb..., undorító, és ha a nő odébb megy, akkor még tovább üvölt, hogy "te mocskos kva", "te ócska ri...", és még folytathatnám

rendkívül tudatlan vagy, ha szerinted okés...

2016. júl. 7. 23:44
 15/57 A kérdező kommentje:

"egy párkapcsolatban, ha az egyik fél épp nem akar szexelni a másikkal, de közben meghozzák hozzá a kedvét, az mégis hol lenne erőszak???"

Mégis hol ne lenne erőszak? A nő akarata ellenére feküdt le vele.

A következőket azért elfogadod?

A férfi a saját örömét kereste a szexben.

Nem vette figyelembe mit mond a nő.

Rosszabb esetben a férfi még maga is azt gondolja, hogy ő a nő élvezetét akarta szolgálni.

Azon időintervallumban, ami az első érintéstől a kedv megjövéséig tart.

2016. júl. 7. 23:58
 16/57 A kérdező kommentje:

Azon időintervallumban, ami az első érintéstől a kedv megjövéséig tart.

E időtartam alatt a nő nem is akart szexelni. Ez már a te logikád alapján is erőszak.

2016. júl. 8. 00:00
 17/57 anonim ***** válasza:
#16:És mi van,ha a nő szexelne és a férfi mondja,hogy nem, most nincs kedve,de a nő nem hagyja annyiban és addig "ügyeskedik",amíg kedve lesz hozzá a férfinak is.Ez is nemi erőszak?Hiszen a férfi nem akarta,a nő az "akarata ellenére" szexelt vele.
2016. júl. 8. 00:06
 18/57 A kérdező kommentje:
Természetesen.
2016. júl. 8. 00:10
 19/57 anonim ***** válasza:
#18:Oké,így korrekt.Most már csak a bizonyítási eljárásra lennék kíváncsi.
2016. júl. 8. 00:13
 20/57 A kérdező kommentje:
Én például hangfelvétellel csinálnám.
2016. júl. 8. 00:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!