Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A férfiak kifogásolnák, ha...

A férfiak kifogásolnák, ha így lenne Magyarországon is?

Figyelt kérdés
[link] Ti például hányszor mehettetek volna börtönbe, ha így lenne? Az én partnereim elég sokszor.
2016. júl. 7. 22:07
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:

"Egy parkapcsolatban (ha oszintesegre es tiszteletre alapszik) nem fordulhat elo eroszak. Az mas kerdes hogy neked ilyenben soha nem volt reszed es ezert nem tudod elkepzelni milyen az, de ettol meg az hogy minden ferfit azzal altalanositasz, hogy 2 naponta szexelni akar az nem a legjobb. Termeszetesen resze a szex egy jo parkapcsolatnak akar 2 naponta is, de abszolut nem ez a legfontosabb egy normalis ferfi szamara."

Én nem általánosítok, mert én csak azokat nevezem férfiaknak, akik erőszakos bunkók. Bocsi, hogy a többi válaszodra nem reagálok, de igazából nem is tudom mi a vita tárgya. Nagyjából ahogy látom te azért védekezel, mert meg akarod értetni velem, hogy a barátnőd nem hazudik és élvezte a szexet. Én nem gondolom, hogy a barátnőd hazudik és nem élvezte a szexet. És a továbbiakban nem akarok a ti házaséletetekbe semennyire se beleszólni.

"Mit szól vajon a Kérdező ahhoz, hogy első randin fektettem meg már nőt, kis erőszakot is alkalmazva, amit iszonyatosan élvezett, és pontasan azért akarta a folytatást, és a mélyebb, tartós kapcsolatot velem, MERT LETÁMADTAM."

Azt, hogy ilyen nem történt. Amit élvez az nem erőszak.

"Hangfelvétellel?Ez része egy normális párkapcsolatnak? Mármint az,hogy mindig készenlétben kell lennie a felvevő eszköznek"

Ha a barátnő be akarja bizonyítani, hogy a barátja megerőszakolta, akkor felveszi. Ha nem, nem. Fakultatív program, mindenki úgy nevezi az ilyen párkapcsolatot, ahogy akarja.

2016. júl. 8. 20:43
 32/57 anonim ***** válasza:
"Amit élvez az nem erőszak." Sok nő élvezi a kényszert, ez tény. Vékony a határvonal, illetve elmosódik a gyakorlatban az erőszak és jó szex között. Innentől ki dönti akkor el, mi számít erőszaknak?!! Csak mindig a nő aktuális, vagy akár utólagos érzelmei?
2016. júl. 8. 20:56
 33/57 A kérdező kommentje:

Sok nő élvezi a kényszert, ez tény. Vékony a határvonal, illetve elmosódik a gyakorlatban az erőszak és jó szex között. Innentől ki dönti akkor el, mi számít erőszaknak?!! Csak mindig a nő aktuális, vagy akár utólagos érzelmei?

Nem kell senkinek eldöntenie mi számít erőszaknak, ha beleegyezéssel történik az nem erőszak, ha beleegyezés nélkül, az erőszak. Olyan nincs, hogy valaki élvezi a kényszert. Ha valaki élvez valamit, az nem kényszer.

2016. júl. 8. 22:16
 34/57 anonim ***** válasza:
Hagyjátok, felesleges foglalkozni vele, csak magából indul ki, minden másra meg vak!
2016. júl. 8. 22:48
 35/57 anonim ***** válasza:
#31:Az a baj,hogy ezzel nagyon könnyű visszaélni.Elég,ha a nő valamiért bosszút akar állni a férfin,indul a felvétel:"nincs kedvem,nem akarom",stb.,stb.Csak esetleg közben,nem eszerint cselekszik,mosolyog,"megmarkolja a lényeget",stb.Szóval,szerintem azért ez legalább annyira lehetőséget ad visszaélésre,csőbe húzásra.Pedig megesett ilyesmi már enélkül is.
2016. júl. 9. 00:02
 36/57 A kérdező kommentje:

"Az a baj,hogy ezzel nagyon könnyű visszaélni.Elég,ha a nő valamiért bosszút akar állni a férfin,indul a felvétel:"nincs kedvem,nem akarom",stb.,stb.Csak esetleg közben,nem eszerint cselekszik,mosolyog,"megmarkolja a lényeget",stb.Szóval,szerintem azért ez legalább annyira lehetőséget ad visszaélésre,csőbe húzásra.Pedig megesett ilyesmi már enélkül is."

Enélkül pedig rendszeresen erőszakolnak meg nőket, ahogy az mindig is zajlik mindenféle következmény nélkül. De egyébként ez megint egy teljesen lényegtelen kérdés, csak egy ötletet vetettem fel a bizonyításra, mivel sok válaszoló ezen akadt fenn.

2016. júl. 9. 01:09
 37/57 anonim ***** válasza:
Minden normális ember kifogásolná. Az ember sok mindent mondhat, ezért nem kell lesittelni a másikat. Biztos van olyan, hogy valaki fizikailag nem áll ellen, de nagyon ritka lehet. És anélkül nem is lehet tudni, erőszak-e.
2016. júl. 9. 08:23
 38/57 A kérdező kommentje:
Akkor a válaszolók többsége nem normális?
2016. júl. 9. 13:39
 39/57 anonim ***** válasza:

Mas a helyzet egy hazassagban es mas egy alkalmi kapcsolatban stb.

Ha minden no csak es kizarolag akkor fekudne le mondjuk a ferjevel amikor kedve van hozza eleg sokszor nem lenne belole hazaselet. attol hogy a nonek nincs kedve de nem mondja hogy ma nem akarom mert faradt vagyok stb. hanem ugy gondolja OK, aztan megteszi hogy a ferjet kielegitse ez nem eroszak. ha kifejezetten mondja hogy ma nem akarom es a ferj ennek ellenere kenyszeriti a szexre az eroszak. Persze a modszerek kozt is kulonbseg van, a lenyeg a kenyszeritesenb van. ha a no hagyja magat hogy bekesseg legyen es essunk tul rajta alapon, az nem eroszak, viszont ha fizikalisan a ferj kenyszeriti az igen.

Ahhoz azert nem egyszeri ilyen alkalom kell hogy egy hazassagban elo no feljelentse a ferjet nemi eroszakert. akkor ott mar vege van annak a kapcsolatnak. ja en no vagyok es hazas sok eve.

2016. júl. 11. 10:34
 40/57 anonim ***** válasza:
nem is gondoltam eloszor hogy a kerdezo no....
2016. júl. 11. 11:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!