A férfiak kifogásolnák, ha így lenne Magyarországon is?
Figyelt kérdés
[link] Ti például hányszor mehettetek volna börtönbe, ha így lenne? Az én partnereim elég sokszor.2016. júl. 7. 22:07
41/57 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nő, meleg vagyok, csak nem akartam, hogy ez befolyásolja a válaszaitokat. Én szinte minden alkalommal tapasztalom, ha szexre kerül sor vagy csak szórakozóhelyen úgy adódik, hogy igent jelent a nem vagy meg se hallják.
2016. júl. 11. 18:08
42/57 A kérdező kommentje:
De egyébként mindennel egyetértek, amit mondasz. Egy kérdésem akadt. A férjed tudja, hogy semmi kedved vagy meg van győződve róla, hogy te élvezed ezeket a szexeket?
2016. júl. 11. 18:28
43/57 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, miért kell egy kalap alá rakni az utolsó mocskos nemi erőszakolót, és mondjuk egy rendes házasembert. Nem tudok semmit a nemi életedről, voltál e nővel/nőkkel, de az látszik, hogy ilyen téren nem ismered őket igazán. (Ahogy már írták) egy nőnél (persze ez személyfüggő) a nemet könnyű átfordítani igenre. Ha megváltoztatjuk egy nő "akaratát", monjuk valamilyen masszázzsal, előjáték gyanánt egy kis romantikával, akkor az is erőszak? Életemben meg sem fordult a fejemben a nemi erőszak, biztosíthatlak, hogy nem is fog, de ilyen világban nem akarok élni.
44/57 A kérdező kommentje:
Rendben, amit írsz, azt úgy nagyjából el tudom fogadni. De ebből nem derül ki hogyan viszonyulsz ahhoz, ha egy nő azt mondja nem, és utána szex közben sem tesz semmi arra utalót, hogy élvezi. Most ne térjünk rá arra, hogy a nő könnyen csapdába csalhatja a férfit. Engem az érdekel, hogy elviekben egyetértetek-e ezzel. Másik, ami nem derül ki a válaszodból, hogy milyen különbséget teszel házastárs és idegen között. Mondjuk ha egy buli után egy férfi hazaviszi a nőt, majd ott szexel vele a nő beleegyezése nélkül, de fizikai ellenállást nem tapasztalva, akkor te máshogy ítélnéd meg a dolgot ha a férfi éppenséggel a férje?
2016. júl. 19. 13:36
45/57 anonim válasza:
Attól hogy a te volt nőid (ha egyáltalán voltak) nem mutatták szex közben, hogy élvezik, másnál mutathatják...
46/57 A kérdező kommentje:
Továbbra is a kérdésem, hogy egyetértetek-e azzal, hogy lehessen büntetni a beleegyezés nélküli szexet, ha szex folyamán nem utal semmi arra, hogy a nő élvezi a szexet. Egyébként még sose szexeltem nővel, hogy kielégítsem a kíváncsíságodat.
2016. júl. 19. 14:21
47/57 anonim válasza:
Nem.
Az hogy semmi nem utal arra, hogy élvezné, nem azt jelenti hogy nem élvezi. Ennyi erővel semmi nem utal arra, hogy nem élvezné. Szimplán az elmondására meg azért nem lehetne hagyatkozni, mert ahogy fent is irták, sok visszaélés lenne vele (megkockáztatom, jóval több, mint amennyi nemi erőszak van manapság)
48/57 A kérdező kommentje:
Elfelejtette hozzárakni, hogy az elején megmondja, hogy nem akarja. De köszönöm a választ.
2016. júl. 19. 15:45
49/57 anonim válasza:
Az a baj, hogy a nem 2 embernél jelenthe 2 teljesen külömböző dolgot is. A hangnem se mindegy, az ember tulajdonságai sem (a nem nem mindíg nem nálam sem) Nameg a visszaélés-probléma még mindíg fennáll.
A Hangfelvételt meg hogyan lehetne megoldani? Ha a férfi nem egyezik bele, akkor már nem használható fel bizonyítékként, sőt perelhetik a nőt, mert személyiségi jogokat sért!
50/57 A kérdező kommentje:
Szerintem egy nem teljesen hülye ember meg tudja állapítani egy hangfelvételből, egy videóból meg főleg, hogy élvezte a nő.
2016. júl. 19. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!