Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A férfiak kifogásolnák, ha...

A férfiak kifogásolnák, ha így lenne Magyarországon is?

Figyelt kérdés
[link] Ti például hányszor mehettetek volna börtönbe, ha így lenne? Az én partnereim elég sokszor.
2016. júl. 7. 22:07
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
84%
Abszolút jogos a nem az nem. Ha egy férfit annyira elvakít a szexuális vágy hogy az agya helyett a farkát használja és nem tud parancsolni magának akkor nincs helye a társadalomban.
2016. júl. 7. 22:10
 2/57 A kérdező kommentje:
És létezik olyan férfi, akinek ez alapján van helye a társadalomban? Gondoljunk csak bele milyen gyakori, hogy éjszaka a fáradt élettárs azt mondja most ne, aztán mégis szex lesz belőle. Persze tudom, a válaszolók közt egy ilyen férfi sincs, de a lakosság szerintem elég jelentős része ilyen.
2016. júl. 7. 22:28
 3/57 anonim ***** válasza:
40%
Én azt mondom erre, hogy nem szeretnék egy olyan országban élni, ahol még egy sima előreengedésből is polgári per kerekedhet. Úgyhogy jó az, ahogy most van.
2016. júl. 7. 22:32
 4/57 A kérdező kommentje:
Rosszul gondoltam. Azt hittem tagadni fogjátok, hogy gyakorta történik ilyen erőszakolás. De nem, inkább vállaljátok és az előreengedéshez hasonlítjátok.
2016. júl. 7. 22:34
 5/57 MZ.per.X ***** válasza:
80%
Az asszony valószínűleg nem fog feljelenteni mert megdugod, idegent meg eddig sem erőszakolgatott normális ember.
2016. júl. 7. 22:43
 6/57 TamásTóth ***** válasza:
100%

Egy párkapcsolatban ez teljesen más. Ha például nekem azt mondják nem, akkor különböző módszerekkel felizgatom arra a pontra, hogy már ő is akarja. Másrészt nagyon sokszor olyan is van, hogy azt mondja, hogy ne, aztán hozzáérek és már azt mondja, hogy ne hagyd abba.

Szóval egy párkapcsolatban lévő szóbeli nemet nagyon könnyen átlehet fordítani igenbe, minden erőszak nélkül, ha ismerjük a párunkat eléggé. (Persze nyilván vannak az olyan nemek is, amik határozottak és esélytelen átfordítani az ilyeneket, de a különbséget azért lehet érezni)

2016. júl. 7. 22:46
 7/57 A kérdező kommentje:

"Az asszony valószínűleg nem fog feljelenteni mert megdugod, idegent meg eddig sem erőszakolgatott normális ember."

De most ezt mire mondod? Hogy helyes a törvény?

"Szóval egy párkapcsolatban lévő szóbeli nemet nagyon könnyen átlehet fordítani igenbe, minden erőszak nélkül, ha ismerjük a párunkat eléggé."

De ezzel csak védekezel. Ha át is fordul a nem igenbe, akkor is neked az volt a szándékod, hogy magadat kielégítsed mindenáron. Nem pedig a feleségednek akartál jót. Tehát ha a szándékot nézzük ez pontosan ugyanolyan erőszakolás, mint ha nem fordul át igenbe. És a törvénnyel akkor most egyetértesz?

2016. júl. 7. 23:03
 8/57 TamásTóth ***** válasza:
100%

Nem, nem az volt a szandekom "mindenaron", mivel attol fugg a kimenetel, hogy tudok-e olyan hatassal lenni a masikra, hogy mar o is szeretne. Ha nem akkor nem lesz semmi. Ha igen akkor igen. Volt mar mindket esetre pelda.

Egy ilyen torvennyel nekem nem lenne semmi gondom. Egyeduli gondolatom ezzel kapcsolatban a bizanyithatosag. Pl reszeg csak es pasi lefekszenek egymassal (mindketto belemegy) Aztan masnap nem emlekszik az egesz estere az egyik fel es azt mondja h o nem is akarta.

2016. júl. 7. 23:12
 9/57 anonim ***** válasza:
74%
Abszolút helyes a kezdeményezés, és hihetetlen, hogy milyen módon tudják az emberek (főleg a férfiak) védelmezni a nemi erőszakot. Ha a partner nem egyezik bele az aktusba, akkor győzködheted, amennyit akarod, de ha nem gondolja meg magát, akkor te onnantól kezdve akarata ellenére dugod meg. Ezt pedig úgy hívják, nemi erőszak.
2016. júl. 7. 23:13
 10/57 anonim ***** válasza:
100%
A törvény jó és helyes, lehetne bárhol a világon, ahhoz azonban semmi köze, hogy te pocsékul választod a partnereidet. Esetleg nem kéne balpéniszekkel kezdeni, csak mert tele a zsebük?
2016. júl. 7. 23:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!