Kötelezhet-e, kártérítési felelősséggel, a munkáltató PDA használatára mozgó járművön?
Figyelt kérdés
2015. dec. 16. 18:35
11/12 anonim válasza:
majd köt rá biztosítást a munkáltatód, felesleges hisztizned
12/12 A kérdező kommentje:
Nem kéne elítélni az embert, mert ezt a melót csinálja! Örülök, hogy 43 évesen van munkahelyem. Az szövegeljen nekem, akitől egy tányér ételt kértem! Feltettem egy kérdést, választ vártam rá, ennyi. Csak kíváncsi voltam. Egyik válaszadó írta, hogy kellett volna tanulnom. Neki üzenem, hogy tanultam: érettségiztem, és szakmát szereztem, eladó vagyok. Csakhogy egy boltban keresek minimálbért, de ha ötször annyit adnának, akkor sem bírnám csinálni, mert tönkre van menve a gerincem és a térdem. Nem tudok cipelni, és guggolni sem igazán jó. ( Orvos sem javasolja egyiket sem.) Visszatérve a tanulásra 25 éve még nem kellett diploma meg nyelvvizsga ahhoz, hogy tisztességesen megéljél a munkádból! Apám meghalt korán, anyám egyedül nevelt, örült, hogy mentem valahová dolgozni, nemhogy még engem is tartson tovább is, mint muszáj. A tanulás nemcsak a képesség, hanem a pénz függvénye is. Vitaest bezárva.
2015. dec. 18. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!