Mit szólnál hozzá, ha a világon minden nőt elköttetnének a 3. terhesség után a túlnépesedés megakadályozása érdekében?
Egyesek szerint ez sérti az emberi jogokat.
Viszont a túlnépesedés emberek milliárdjainak életét teszi tönkre.
Felőlem mehetne a 2.után is.
Mondjuk sosem értettem,hogy miért akar valaki 2-nél több gyerek.
1.gyerek-oké,gyerekre vágynak.
2.gyerek-oké,legyen testvére.
3.gyerek?-mi az indok rá?
1.szelet pizza-oké, éhes vagy
2.szelet pizza-oké, még nem laktál egészen jól
3.szelet pizza?-mi az indok rá?
Én nem eszek egyszerre 2 szelet pizzánál többet:)
Látod,ha mindenki így gondolkodna,mint én,akkor kevesebb papírdobozt kellene legyártani,amibe belerakják:)
Szerintem ez egy baromság,hogy kihalna.
Amíg 2 ember él a Földön,addig a faj nem fog kihalni.
De ha kihal,akkor is mi van?Egyszer úgy is vége lesz,akkor nem mindegy mikor?
"Szerintem ez egy baromság,hogy kihalna.
Amíg 2 ember él a Földön,addig a faj nem fog kihalni."
Pedig már Kínában is két gyereket engednek, mivel az egykepolitika miatt bajban vannak, vészesen elöregedett a társadalmuk.
Beletenyésztettségről még nem hallottál? Teljesen tönkreteszi a fajt már az is, ha csak száz egyed marad.
"Pedig már Kínában is két gyereket engednek, mivel az egykepolitika miatt bajban vannak, vészesen elöregedett a társadalmuk. "
Majd akkor tarthatnak el több nyugdíjast.
Nem kellett volna annyira túlszaporodniuk.
Ez az elöregedés csak kb 1-2 generáció,aztán pedig stagnált volna.
De amúgy tök felesleges egy olyan országgal összehasoníltani,akinek a látszáma és gazdasága,összetétel teljesen más,mint a miénk.
" Teljesen tönkreteszi a fajt már az is, ha csak száz egyed marad."
7 milliárdan vagyunk.
Ez hamarabb fogja tönkretenni a társadalmat.
A "társadalom érdeke" megbukik ott,hogy a gazdagok és a nyugdíjasok érdekeit veszik figyelembe,nem pedig a társadalom egészét.
Amíg léteznek a vallások a 3.világban,addig nem lehet őket rávenni olyasmire,hogy fogamzásgátlás,hogy meddővé tétel.
Először az oktatásnak kellene fejlődnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!