Nem fizettem ki a webshopban a terméket, mégis kiszállították, mit ne tegyek?
Három hónapja előrendelni akartam egy terméket, és azt hittem hogy csak előjegyzés van a webshopban, de rendelésnél kiderült, hogy azonnal kérné kártyás online fizetéssel az árát a terméknek, ekkor én elutasítottam a fizetést, kaptam is róla emailt, hogy elutasítva, rendelés oldalán is ez van. (Augusztus)
Sosem töröltettem a rendelést, gondoltam ha nincs fizetve törlődik amikor a termék megjelenik...
Nem így történt, tegnapi nap kaptam emailt, hogy kiállították a számlát, rajta van, hogy teljesítve, normális számla.. én nagyon meglepődtem mert én sose fizettem ki a terméket, mégis most számlát küldtek róla online emailben. Fél órával később a rendelés státusz már Elküldve volt, ma meg is jött átvettem.
Most mit csináljak? Szeretném megtartani a terméket hisz kell, vissza adni később nem lehet mert ez egy accounthoz lesz csatolva, a termékkód érvénytelenné válik..
Rendelés oldalán azóta is látható, hogy volt egy visszautasított tranzakció, ám a számlám teljesítve van a fizetés és minden.
Most itt vagyok a termékkel, mintha fizettem volna anno három hónapja...
A webshop később számon kérheti ezt rajtam? Esetleg elszámolásnál amikor kiderül hetek múlva náluk.. kérheti a fizetést vagy valamilyen ellenszolgáltatást? Esetleg jogi lépéseket tehet ellenem?
Csak annyit olvastam a távollévők közötti szerződésről, ha a vásárló nem rendeli meg a terméket, szolgáltatást, és a jelen esetben webshop mégis szolgáltat akkor nem kérheti számon a vásárlón. De én viszont rendeltem a terméket, csak elutasítottam a fizetést ami látszódik is, és nem töröltettem a rendelést (újrafizetés gombot nem találtam, pedig írták hogy van)..
Remélem lesz aki tud válaszolni vagy megnyugtatni, tudom ez magyar mentalitás, hogy sunyizok de hát... Ön mit tenne? ^_^
Köszönöm előre is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!