Ha egy 13 eves lany es egy 19 eves fiu gyereket szeretne nincs semmi eroszak szeretik egymast es a csaj mar 14 lesz Mikor megszuli a gyereket akkor a fiut lecsukjak?
Basszus hová fajul a világ??? Én annyi idősen örültem hogy van két fülem de nem vagyok szatyor!!! Eszem megáll.... Játszál játék babával "jányom" gyerek vagy még!!!
Az a fiú aki meg 19éves létére egy 13éves csajt ejt teherbe ássa el magát!!! Szégyen!!!!!!
Én szólnék a lány szüleinek!!! Nem ge....ségből hanem a józan eszem miatt!!! Komolyan?!? Mit akar a lány???? Megszüli a gyereket.. Oké! Miből neveli fel???? A fiú úgy ott hagyja mint a szemetet.... Gondolkozzanak már....
Második voltam 21/L
Ok,hogy egy 13 éves szeret egy 19 évest,de az még inkább valamifélre csodálat,nem pedig "szülök neked gyereket szerelem". Amúgy nem is hiszem,hogy egy 13 éves fel tudja mérni a kihordással,szüléssel,gyerekneveléssel járó felelősséget,nehézséget....és nem is kell,hogy ezzel foglalkozzon!!!
Arra meg nincsenek szavak,hogy egy 19 éves fiú egy 13 éves lánytól szeretne gyereket...
Mindamellett, amit már fenn említettek, egy 13 lány teste még éretlen egy gyermek kihordásához, megszüléséhez. Most arra nem térnék ki, hogy a lelke is.
Elég vad ötlet minden tekintetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!