Hogy legyek keményebb csaj? 13/L
Hasalj neki a tanulásnak, válassz ki legalább egy tantárgyat, amiből te lehetsz a legjobb, sportolj bármit, amihez kedved van (ne azt nézd, hogy mennyire izmosít, hanem hogy egészséges-e és szívesen csinálod-e) segíts szó nélkül a szüleidnek mindenben, látogasd rendszeresen a nagyszüleidet, dédszüleidet, és tedd szebbé a napjukat (hallgasd is végig őket), vállalj önkéntes munkát pl. egy menhelyen, és járj el a szabadidődben oda segíteni, ha kell, akkor hétvégén kora reggel gumicsizmámban, barátkozz olyanokkal, akiknek nincs barátja, légy erkölcsi értelemben véve sziklaszilárd, jellemes, becsületes, és akkor azt mondom: te egy kemény csaj vagy. Akkor is, ha alacsony vagy és sovány.
Pofozkodni meg überciki, meg a piszkálódás is.
Figyelj,17 vagyok és életemben egyszer ütöttem meg egy fiút ,mert túl messzire ment és többszőr rászóltam,síkítoztam ,de csak nem hagyott,de nem is kell,hogy pofozgasd őket. Hidd el egy fiú szemébe se menő ha megüti egy lány,ettől nem lesz nagyobb a szemükbe,sőt.
Nem annyira emlékszek,hogy 13 évesen milyenek voltak a fiúk,de szerintem mindegyikkel meglehet találni a hangot és beszélgetni velük,légy velük jóba és nem fognak (vagy kevesebbet) piszkálni. Nem kell nyalizni,legyél laza és add magad. Megfognak szeretni. Aztán ha idősebbek lesztek és egy fiú piszkálni fog bármelyik akkori fiúbarátod meg fog védeni,hidd el! :)
Ezt a legmenőbb dolgot,pedig felejtsd el! Barátkozz,mosolyogj és beszélgess, ne függj egy barátnőtől se.
Sz*rd le Őket magasról :-)
Keress egy közösséget, ami tetszik (ez lehet az osztályod is persze) - és ott legyél nyitott, vidám, barátkozz! A többi jön magától!
Olyan barát nem kell, aki nem Téged, hanem az általad felvett "menő lány" szerepet szereti. Akkor ő nem is a Te barátod.
Sok sikert, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!