Normális ez a csaj? (Bővebben lent)
Szóval van egy csaj, 6.-as (!) , nem a bnőm (isten ments!) és nem is volt. Szóval az eredi hajszíne világosbarna, és befestette az egész haját világosszőkére kb 1 éve... Most a szőke haját átfestette feketére. Szerintem nincs rendben neki valami... A facebook-os képein vastagon feketével van kikenve, és pucsít. Úgy néz ki a képeken mint egy 14 éves amikor csak 12... Szerintem az iskolába is kikeni magát de nem biztos mert nem egy iskolába járunk. Én se vagyok egy angyal, de az hogy egy ilyen kisgyerek (énis 6.-as vagyok) kikeni magát, hetente váltja a pasiait, pucsít a képeken, és festeti a haját az már borzasztó. Az anyja helyében két akkora pofont lekevertem volna neki hogy azt is megkérdezné a gyerek hogy megfésülködhet-e... De az ilyen szülő is milyen... -.-" Én még 6.-ban egyszer kikentem magam, indultam az iskolába, anya észrevette h elől van a szemcerka (pedig halvány volt) Visszahívott és akkora pofont levágott hogy két hétig beszélni se tudtam xDD De tudtam h csak jót akar hisz az ilyen lányokból, mint akit fentebb említettem, azokból lesznek pedofiláldozatok... Nincs igazam????
13/L
Egyik őtöknek sincs szerintem teljesen igaza.
Nem normális ha 6.ban festett haj meg minden,e az se,hogy akkora pofont kaptál,mert halványan kivan festve a szemed.
Én most vagyok 15 éves és festem a szemem,de 6-ban vagyis 13 évesen már kezdtem próbálgatni (szájfény,szempillaspirál stb..) aztán 8ban meg más halványan festettem magam,mint most is.
Amikor meg h*lyén csináltam meg a sminkem és elindultam volna őgy suliban, (szerencsére) anya meglátott és elkezdett nevetni ,hogy komolyan gondolom-e,hogy így megyek? mondtam,hogy igen..erre lefotozott megnéztem és szégyeltem magam és nevettünk egy jót..lemosta és csinált egy szolidabbat és normális sminket :)
Korrektebb megoldásnak láttom,minthogy lekevert volna egy nagy pofont.
Uram isten...
És ez most nem csak a kiscsajra vonatkozott, hanem rád is!
Egyébként elősször is
A pedofiloknak édesmindegy, hogy ki van-e az illető sminkelve, sőt, a pedofilok a fejletlen kislányokat szeretik, szóval a kettőnek a legtöbb esetben semmi köze nincs egymáshoz.
A másik meg
Ne is haragudj, de anyukád szerintem nem teljesen normális. Alapból, ha jót akarok a gyerekemnek, akkor elmagyarázom neki, hogy szerintem mért nem kéne 12 évesen sminkelnie, hogy miért káros, illetlen..stb(bár én nem teljesen így gondolom, de most ez mindegy) nem pedig szó nélkül össze vissza verem. Szerintem mintkettőtök szüleivel súlyos gondok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!