Normális ez a csaj? (Bővebben lent)
Szóval van egy csaj, 6.-as (!) , nem a bnőm (isten ments!) és nem is volt. Szóval az eredi hajszíne világosbarna, és befestette az egész haját világosszőkére kb 1 éve... Most a szőke haját átfestette feketére. Szerintem nincs rendben neki valami... A facebook-os képein vastagon feketével van kikenve, és pucsít. Úgy néz ki a képeken mint egy 14 éves amikor csak 12... Szerintem az iskolába is kikeni magát de nem biztos mert nem egy iskolába járunk. Én se vagyok egy angyal, de az hogy egy ilyen kisgyerek (énis 6.-as vagyok) kikeni magát, hetente váltja a pasiait, pucsít a képeken, és festeti a haját az már borzasztó. Az anyja helyében két akkora pofont lekevertem volna neki hogy azt is megkérdezné a gyerek hogy megfésülködhet-e... De az ilyen szülő is milyen... -.-" Én még 6.-ban egyszer kikentem magam, indultam az iskolába, anya észrevette h elől van a szemcerka (pedig halvány volt) Visszahívott és akkora pofont levágott hogy két hétig beszélni se tudtam xDD De tudtam h csak jót akar hisz az ilyen lányokból, mint akit fentebb említettem, azokból lesznek pedofiláldozatok... Nincs igazam????
13/L
és még ő abnormális
"egy szemceruza miatt pofon?"
Nincs igazam????
nincs
féltékeny vagy, minél jobban tagadod annál biztosabb
ennyi évesen tudhatnad mi a divat
én 13 éves vok van piercingem is hajamat is festem visszabeszelek mindenkinek cigizek is
de jol erzem magam
Kedves utolsóelőtti Gratulálok ... :))
Amúgy számítottam rá hogy ilyen oltogatások jönnek, de nagyonnemérdekel :)) Mintha ti életetekben nem kaptatok volna pofont -.-"" xDD Merrthát a mi iskolánk kicsi iskola(kb. 150 fő) aztán minden tanár kibeszéli a szülőt meg a gyereket ha még egy icipici csillámpor is van a gyereken... Szóval előre mondom, ha olyanokat mondtok h nemnormális az anyám akkor TÖRLÖM. Aztán kib*szottul nem vagyok féltékeny a kiscsajra, márcsak azértstem... Meg am a kérdés se az hogy: "Normális az anyám??" Dee persze ezen az oldalon senkise veszítette el a szüzességét 18 év alatt, senkise próbálta ki a cigit, senkin sincs piercing, tetko, senkinek sincs befestve a haja, soha senkise próbálta magát sminkelni (Még eszébe se jutott!), Soha nem beszélt vissza az anyjának... Szóval ennyi :)) További szép estét ;))
Rohadtul semmi közöd hozzá.
Most akkor ahhoz mit szólsz,hogy én 14 vagyok,raszta hajam van(nem divatból,de attól még raszta,amit rengetek sztereotípia fog körül),12 éves korom óta festettem a hajam,van 3 piercingem(ajak,orr,köldök),és az egyiket én szúrtam,1 éve sminkelem magam(és a környezetemben a lányok többsége szintén).Ezen kívül hétvégente alkoholizálok,néha elszívok egy spanglit,és két hete nem dohányzok.Ergo eddig igen.Már nem vagyok szűz.ÉS?
Ettől még lehetek jó ember.Jó tanulmányi és más egyéb eredményeim vannak.Az emberekkel jó a kapcsolatom.Édesanyám iránt több tisztelettel vagyok,mint a legtöbb ennyi idős.Önkéntesként dolgozok állatmenhelyen,és idősekotthonában. És gondold el..ez a lány is lehet ugyanígy.Nem ismered.Nem te éled az életét.
Így ismeretlenül persze,hogy könnyű ítélkezni.Először ismerd meg,aztán le ribizheted,ha tényleg olyan amilyennek gondoltad.De soha ne a könyv borítójáról ítélj.
(Amúgy meg 12-13 éves már nem igazán pedofiláldozat.)
Kicsilány,mit pattogsz mint a szöcske?
Minek teszel fel egyálltalán kérdést,az bejön,mikor te JOGTALANUL sértegetsz másokat,de ha már valaki téged vesz a szájára felvagy háborodva.
Igenis nemnormális az,hogy ez miatt felpofozott anyád,és most figyelj 15 vagyok és SOHA-DE SOHA nem kaptam még pofont és nem is fogok és lám mégis normálisabb hangnemben vagyok képes beszélni az emberekkel,mint Te és eltudom más véleményét is fogadni.LÁttod az anyukád máris arra nevelt,hogy ez az agresszió normális és más gyerekkel is ezt csinálják,mikor NEM.
És azt kérdezted,hogy "nincs igazam?" és erre jöttek a válaszok,hogy "nem nincs igazad" nem értem miért hisztériázol.
Ugyan nem mindegy neked??
És mihest olyat ír neked valaki ami nem tetszik,rögtön mást támadsz a külsejével,ebbből is látszik,hogy BIZONY féltékeny vagy rájuk,mert őket nem ütik úgy arcon,mint téged azért amiért nem is üthet meg egy szülő.Mert bizny semmiért sem üthet meg Téged se anyád-se apád,erről ennyit.
Na, akkor képzeld el, engem sem pofozott fel egyszer sem az édesanyám, pedig voltak néha hülye dolgaim, de olyankor elmagyarázta, hogy miért nem helyesek ezek a dolgok, ráadásul normális hangnemben. És képzeld, ember lett belőlem, a mai napig nagyon jó a kapcsolatom az anyukámmal, már nem lakunk együtt, de minden nap telefonálunk, egy héten minimum kétszer találkozunk, nagyon sokat beszélgetünk, szinte ő volt mindig is a legjobb barátnőm, és épp ezért, mert felnőttként kezelt, nem pedig kis pisisként, akire csak veréssel lehet hatni, és ezért még a legidiótább, leglázadósabb korszakomban is tudott rám hatni. És szerintem sem normális dolog, ha valaki szó nélkül egy vékony szemceruzacsíkért akkorát kever le, hogy "utána nem tudsz beszélni." Nem így kell megoldani a problémákat.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!