Van 1 csaj aki bejön meg én is bejövök sztem de anyuéknak nem igazán merem elmondani valaki segítsen? 12/F
Szerintem nyugodtan mondd el nekik.
Nagy probléma nem történhet, végülis 12 éves vagy, anyudék csak nem fognak feltételezni olyasmit, ami nem helyes a te korodban.
De ez függ a hangulattól is, például látod, hogy rossz kedvük van, akkor ne is próbálkozz...:)
De te döntöd el, hogy beszámolsz a csajozásodról a szüleidnek, vagy nem.
Hát figyelj az,hogy bejöttök egymásnak az még nem számít komoly kapcsolatnak,sőt még elég komoly kapcsolatnak sem,sőt még kapcsolatnak sem.
Talán(nagyon talán) kialakuló kapcsolat,de többnek nem :)
Én a szüleimnek olyan 'kapcsolatomat' elsem mondtam ami 2 hétnél tovább nem tartott,szóval úgy átlagosan mikor már két hete együtt voltunk akkor már elmondtam,de bemutatni még nem mutattam be a fiút.
Szerintem simán mond,hogy tetszik neked egy csaj/lány és lehet,hogy kicsit komolyabbra fordul majd a dolog,de ne ijedjenek meg,nem csináltok semmi rosszat :)
Amúgy a lány is ügye veled egyidős??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!