Szerelmes vagyok egy srácba. Hogy mondjam el anyuéknak?
Figyelt kérdés
Kb. 2 hete ismerkedtünk meg, és nagyon szeretem meg ő is engem. Csak azt nem tudom, h anyáéknak hogy mondjam el?
(Elég konzervatívak a szüleim)
Tudják, h kivel vagyok, mert 4lakásos társasházban élünk, ahol mindenkinek van egy nagy kertje. A szomszéd fiú haverja és így elég sokat lóg nálunk. (vagyis elvileg náluk)
Eddig nem nagyon mondtam nekik semmit, csak azt h xy-nal voltam.
14/L
2010. júl. 1. 22:05
1/8 anonim válasza:
Nem kell pontosan mindent anyudék orra alá kötni,csak mondd meg,hogy 2 hete ismered,és nagyon szimpatikussá vált,sokat beszélgettetek,és látod,hogy megbízható!De az utolsó,amit írtam az ne maradjon ki,mertha azt nem mondod,akkor lehet,hogy nem fognak vele engedni találkozni.Különbenis..titokba is lehet,csak akk ott a lebukásveszély:S:S
2/8 A kérdező kommentje:
oké
:)
Köszi a választ!
2010. júl. 2. 08:09
4/8 A kérdező kommentje:
15
fél évvel idősebb nálam
2010. júl. 2. 20:57
5/8 anonim válasza:
Egyet értek az elsővel. Legyenek privát dolgaid is.
7/8 anonim válasza:
Anyu, tudod nagyon teccik nekem xy :D , anyu, átjöhet hozzám egy közel haverom :D ? na látod ott azt a srácot, nagyon bejön nekem, húúúúh új gyerek jött a suliba ugye milyen helyes?/ nekem bejön stbb :D kb így :D 15 l
8/8 anonim válasza:
Amig nem kérdezik ne mondj semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!