Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerelmes vagyok egy srácba....

Szerelmes vagyok egy srácba. Hogy mondjam el anyuéknak?

Figyelt kérdés

Kb. 2 hete ismerkedtünk meg, és nagyon szeretem meg ő is engem. Csak azt nem tudom, h anyáéknak hogy mondjam el?

(Elég konzervatívak a szüleim)

Tudják, h kivel vagyok, mert 4lakásos társasházban élünk, ahol mindenkinek van egy nagy kertje. A szomszéd fiú haverja és így elég sokat lóg nálunk. (vagyis elvileg náluk)

Eddig nem nagyon mondtam nekik semmit, csak azt h xy-nal voltam.

14/L

2010. júl. 1. 22:05
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Nem kell pontosan mindent anyudék orra alá kötni,csak mondd meg,hogy 2 hete ismered,és nagyon szimpatikussá vált,sokat beszélgettetek,és látod,hogy megbízható!De az utolsó,amit írtam az ne maradjon ki,mertha azt nem mondod,akkor lehet,hogy nem fognak vele engedni találkozni.Különbenis..titokba is lehet,csak akk ott a lebukásveszély:S:S
2010. júl. 1. 22:44
 2/8 A kérdező kommentje:

oké

:)

Köszi a választ!

2010. júl. 2. 08:09
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
A fiú hány éves?
2010. júl. 2. 19:56
 4/8 A kérdező kommentje:

15

fél évvel idősebb nálam

2010. júl. 2. 20:57
 5/8 anonim válasza:
100%
Egyet értek az elsővel. Legyenek privát dolgaid is.
2010. júl. 4. 11:57
 6/8 anonim ***** válasza:
52%
Sehogy. Majd kiderül.
2010. júl. 4. 20:24
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Anyu, tudod nagyon teccik nekem xy :D , anyu, átjöhet hozzám egy közel haverom :D ? na látod ott azt a srácot, nagyon bejön nekem, húúúúh új gyerek jött a suliba ugye milyen helyes?/ nekem bejön stbb :D kb így :D 15 l
2010. júl. 4. 21:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Amig nem kérdezik ne mondj semmit
2010. aug. 20. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!