Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális ez a csaj? (Bővebben...

Normális ez a csaj? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval van egy csaj, 6.-as (!) , nem a bnőm (isten ments!) és nem is volt. Szóval az eredi hajszíne világosbarna, és befestette az egész haját világosszőkére kb 1 éve... Most a szőke haját átfestette feketére. Szerintem nincs rendben neki valami... A facebook-os képein vastagon feketével van kikenve, és pucsít. Úgy néz ki a képeken mint egy 14 éves amikor csak 12... Szerintem az iskolába is kikeni magát de nem biztos mert nem egy iskolába járunk. Én se vagyok egy angyal, de az hogy egy ilyen kisgyerek (énis 6.-as vagyok) kikeni magát, hetente váltja a pasiait, pucsít a képeken, és festeti a haját az már borzasztó. Az anyja helyében két akkora pofont lekevertem volna neki hogy azt is megkérdezné a gyerek hogy megfésülködhet-e... De az ilyen szülő is milyen... -.-" Én még 6.-ban egyszer kikentem magam, indultam az iskolába, anya észrevette h elől van a szemcerka (pedig halvány volt) Visszahívott és akkora pofont levágott hogy két hétig beszélni se tudtam xDD De tudtam h csak jót akar hisz az ilyen lányokból, mint akit fentebb említettem, azokból lesznek pedofiláldozatok... Nincs igazam????

13/L

2011. ápr. 27. 17:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
72%
Normális vagy? Mi az "hogy sohase pofozott fel az anyád, mert ha nem akkor te nem is nagyon érdekled őt"?? Akkor a normális anyák akik rendesen nevelik a gyereküket azok igazából nem is szeretik őket? Ezt te sem gondolhatod komolyan. :O Egyébként hogy a kérdésedre is válaszoljak: Igen normális a csaj. Nincs vele gond csak olyan mint a legtöbb vele egykorú. Mert manapság ilyenek az ilyen kis gyerekek. Ami persze sajnálatos dolog, de attól még normális. Az is normális ahogy te reagálsz erre az egészre. Féltékeny vagy mert ők megtehetik téged pedig bántanak miatta.
2011. ápr. 30. 11:03
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha anyád emiatt ekkora pofont ad,gratulálok neki.

Kicsit úgy hangzik,mintha féltékeny lennél rá na m1.

Mit foglalkozol vele?Hagy fesse magát,és a hajátis...

Mindenkinek a saját dolga,majd ha elmész középiskolába nah majd akkor te fogod azokata lányokat lenézni akiken nincs semmi!(szemceruza sem)

15L

2011. máj. 3. 19:39
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem nem tartom magam nagyra,inkább te vagy magadtól elszállva.

Már válaszoltam a kérdésre csak azt gondolom nehezdere esett figyelembe venni.

Láttod itt a baj,hogy azt hiszed engem nem szeretnek,mert megpofoztak?Így teis verni fogod a gyereked.És az már régen rossz ha azt hiszed így lehet nevelni és szeretni,tudod apukám mikor 9 éves voltam eltávozott innen és ő mindig arra nevelt,hogy beszéljük meg a dolgokat és soha nem hazudjak bármi rosszat műveltem az egyenes beszéd a legtisztább és nem fog bántani hanem emgpróbál majd segíteni.És mikor ő elment mellőlünk az egészcsaládot rosszul érintette és anyukám próbál olyan lenni,mint ő,de mind ketten tudjuk,hogy senki nem tudna soha olyan lenni,mint ő és becsülöm anyukámban,hogy képes volt úgy felnevelni engem,hogy nem pofozkodott,pedig mikor úgy a kamaszkorba léptem nehéz volt nekem apukám nélkül és csináltam butaságokat mégis segített ezeket kezelni és kilábalni belőlük,szerintem ennél nincs jobb és így a bizalom is sokkal nagyobb és IGENIS SZERET ÉS FOGLALKOZIK VELEM ANYUKÁM,MERT CSAK EGYMÁSNAK VAGYUNK!

És léccives ne mondj mésokról ilyet ha fogalmad NINCS a családi háttéről.És azt sem tudom miről következtettél le arra,hogy beképzelt vagyok de nem ismétlem magam és ismét innen látszik,hogy mihest valakinek nemt tetszik a mondandója mást támadsz.

2011. máj. 3. 20:12
 24/27 anonim ***** válasza:

Kérdező olyan szánalmas vagy,hogy az már gáz.

Milyen jogon jösz ahoz,hogy valakinek neki esel,na én ezért vágtalak volna úgy szájon,hogy nem,hogy 2 hétig de 1 hóónapig nemtudsz beszélni... Engem ilyen miatt pi*sáztál volna le,egy nyomorult szemceruza miatt,hát akkor tényleg ennyi vagy..13 éves,fiatal,ha az ő szülei engedik akkor ennyi,attól még nem pi*sa mert használja a szemceruzát.Ugyanolyan ember mint te.A pedofilok ugyanugy elrabolhatnak téged is mint őt. Látszik ,fingod nincs az életről.:)

13:39(aszem ekkor írtam,na m1 az utolsó előtt)vagyok

2011. máj. 4. 09:03
 25/27 anonim ***** válasza:
Bocsi ,19:39kor.
2011. máj. 4. 09:04
 26/27 anonim ***** válasza:

Természetesen igazad van abban, hogy egy 12-13 éves lánynak felesleges kifestenie magát az iskolába, hiszen az iskola egy tanintézmény és nem diszkó.

Manapság nagyon menő, ha pucsít egy fiatal lány a képeken, és ez természetesen tetszik a kislányokra bukó idősebb férfiaknak is. Rengeteg veszély leselkedik az ilyenekre.

Azt azért hozzátenném, hogy ha az internet már akkor ennyire elterjedt lett volna, amikor én voltam 12-13 éves, lehet, hogy mi is ezt csináltuk volna. Ki tudja?

Amúgy pedig úgyis ki fogjátok ezt nőni.

26/L

2011. jún. 30. 08:42
 27/27 anonim válasza:

Hát szerintem elèg nagy baj, hogy ma már ez számít normálisnak. Persze nem azt mondom, attól még lehetnek jó emberek, ahogy az egyik előttem válaszoló is. Hiàba botránkoztam meg első olvasásra, hogy 14 évesen már nem szűz, mire a mondandója vègére értem, az volt bennem, bárcsak több ilyen ember lenne. Aki tényleg segít az elesetteken. Sok normálisnak látszó embert nem èrdekel màsok baja. Nem egy olyan esetről hallottam, hogy az emberek csak álltak és nézték a bajba jutott embert, de sokan még azt sem. Elmennek a bajok mellett rezzenéstelen arccal. Ugyanúgy megteheti ezt egy pi*sának, lelketlen izomagynak vagy ártatlan báránynak látszó ember.

Ezek csak skatulyák, de emberek vagyunk, nem dobozok...nem csak négy oldalunk van.

2013. dec. 7. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!