Túl érzékeny és félős vagyok. Hogyan lehetnék "keményebb"?
Figyelt kérdés
Ha pl. valaki valami rosszat szól akkor már van olyan, hogy a sírás kerülget.
És túl félős is vagyok, pl. nem merek vissza szólni inkább hagyom, hogy "ócsároljanak". :(
15/L
2012. ápr. 6. 20:32
1/5 anonim válasza:
Menj el önkéntesnek valami jó helyre, pl. állatmenhelyre vagy máshová. Örülni fognak neked, és ha jól végzed a dolgodat, megnő az önbizalmad is, mert te is érzeni fogod, hogy valami jót és jól cselekszel.
A másik, hogy fedezd fel, miben vagy igazán jó, és arra a témára feküdj rá. Ha pl. jó vagy valamilyen tantárgyból, akkor kezdj el vele komolyan foglalkozni, járj el versenyekre, ahhoz kapcsolódó klubokba, stb. Meglátod, ettől is változni fog az énképed.
2/5 anonim válasza:
Mintha én írtam volna ki a kérdést. :( Sajnos én is pont így vagyok, és nem tudok mit csinálni. Ráadásul idegen emberekkel nagyon nehezen elegyedek szóba, ha nem kérdeznek, akkor nem tudok mit mondani. :(
3/5 anonim válasza:
én csak a 2. válaszolónak tudok válaszolni, járj többet közösségbe és ne neten társalogj!
4/5 anonim válasza:
én ilyen vagyok,csak én általában vissza szólok.
5/5 egy naaagy fan válasza:
Pont ilyen vagyok kedves kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!