Ha egy 13 eves lany es egy 19 eves fiu gyereket szeretne nincs semmi eroszak szeretik egymast es a csaj mar 14 lesz Mikor megszuli a gyereket akkor a fiut lecsukjak?
Amúgy akkor nem bűntény ha 12 elmúltál és a partnered 18 alatt van.
"Terhességet állapított meg az orvosi vizsgálat kedden egy 13 éves kiskunhalasi lánynál. A kórház szülészeti osztályáról érkezett bejelentést szerint a leány ellátásra jelentkezett, és a vizsgálat megállapította, hogy állapotos.
A rendőrség megrontás miatt indított eljárást egyelőre ismeretlen tettes ellen"
"azt, hogy gyerek az anya. és fel is kell nevelni azt a gyereket. ehhez meg kevés a vidámkodás!"
"egy 13 éves mit tud kezdeni egy szintén gyerekkel???
meddig süllyed még ez a világ???"
"amikor a büntetőjogba bekerült a megrontás, még nem ilyen világot éltünk, mint ma.
bár én úgy érzem, korai akkor még a szexuális kapcsolat, de talán nem kellene büntetni.
egyébként én már voltam ilyen tárgyaláson és nagyon enyhe büntetést kapott a "megrontó", kb. 10.000 Ft pénzbírságot szabtak ki rá, úgy, hogy épp a börtönben ült más bcs miatt..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!