Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Gyerektartás! Az emberjogi...

Gyerektartás! Az emberjogi törvények miért engednek ekkora különbséget a nő javára?

Figyelt kérdés

Ha egy nő felcsináltatja magát valakivel, akárhol, akár egy külföldivel akinek a nevét sem tudja és 9 hónap múlva megszüli az utódot ami BIZTOSAN AZ ÖVÉ, akkor szabadon beadhatja őt állami gondozásba, LEMONDHAT RÓLA és folytathatja semmirekellő életét tovább.

Ha egy férfit átvernek akinek egyetlen bűne, hogy MEGBÍZOTT egy gerinctelen nőben, aki 9 hónap múlva megszüli a NEM KÍVÁNT GYERMEKET, akkor őt bűnözőként kezeli a törvény és nincs semmilyen lehetősége lemondani a gyerekről még akkor sem ha BIZONYÍTHATÓAN a nő csak gyerektartás céljából csinálja a gyerekeket akiket kéregetni küld így semmi pénzébe nem kerül de felvesz utána minden támogatást.

Hogyan lehetséges ez törvényileg? Hol van itt az igazság?

2015. szept. 16. 15:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

'Szexelni meg elemi létszükséglet, ha ezt is elveszik az embertől akkor ne lepődjön meg a sok zsidó ha egyszer elindul a haragvó nép.'

Mikor nincs más alternatíva, akkor az egykezes is megteszi :D

2015. szept. 16. 16:38
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor tegyük tisztába a dolgokat.

Váláskor azért gyakoribb, hogy a nőnek ítélik a gyereket, mert a férfiak jóval kevesebbszer akarják nevelni őket. Amikor mindkét fél szeretné, akkor 50-50% az arány.

A két, a kérdésben, felvázolt dolog között van hatalmas különbség! A gyereknek két szülője van, ha az apa nem ismeretes, akkor elég a nő az állami gondozásba adáshoz, bár a nagyszülőnek vagy más rokonnak ilyenkor jogában áll nevelni a gyereket.

Ha van apa, akkor neki adják a gyereket, ha az anya lemond a neveléséről, aki pedig kérheti a gyerektartást.

Az nem bűnözőként kezelés, hogy elvárják, hogy járulj hozzá az utódod ellátásához, hisz nélküled meg sem született volna. Ha van jogilag apja, akkor az anya sem mondhat le a gyerekről, fizetnie kell.

Asszonytartás Amerikában van.

Ha nem telik gumira, ne sexelj, vagy ha mégis, akkor vállald a következményeit. Nem vállalhatod csak az élvezetes részét, az olyan lenne, mintha örökség esetén vinnéd a pénzt, az adosságot meg nem kérnéd.

A második részből kiderül, hogy te vagy az, aki rendszeresen ilyen kérdéseket tesz fel, bár a múltkor még jól kereső pasi voltál.

2015. szept. 16. 17:43
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

"Asszonytartás Amerikában van. "

Nálunk is. Első kézből tudom. Csak azért úsztam meg mert a per idejére az exnek már fontosabb volt túllenni rajta, és a bíró kérdésére, hogy tart-e rá igényt, azt mondta, hogy visszamegy dolgozni.

2015. szept. 16. 17:58
 14/18 anonim ***** válasza:

házastársi tartás:

[link]

2015. szept. 16. 18:00
 15/18 anonim ***** válasza:

Gondolkoztam azon, mit is válaszoljak.

Esetleg azt, hogy a szex nem elemi szükséglet? (elemi szükséglet a lélegzés, evés ,ivás, alvás, ürítés)

Vagy azt, hogy a szex alapvető funkciója nem az, hogy megkönnyebbüljön a herezacsid, hanem hogy utódokat hozz létre?

Mindegy is.

Ugyanis te nem válaszokat vársz, hanem egy rakás bólogató Jánost, akivel együtt sírsz azon, hogy az élet igazságtalan, hiszen nem kefélhetsz orrba szájba felelőtlenül.

Húzz gumit.

(én most vettem 12 darabos durexet 900ért)

2015. szept. 16. 23:29
 16/18 anonim ***** válasza:

"Vagy azt, hogy a szex alapvető funkciója nem az, hogy megkönnyebbüljön a herezacsid, hanem hogy utódokat hozz létre?"

Nem vagy te kicsit feminista? Érdekes, én nöben is ismertem olyant aki azt vallotta, kellene már pasi mert dolgoznak a hormonok, de addig van keze.

Vagy te csak akkor gyakorlod amikor utódot akarsz? Sz@r lehet.

2015. szept. 17. 07:44
 17/18 anonim ***** válasza:

De jó! Tegnap délelőtt egy másik kérdésnél még soviniszta voltam, mert azt merészeltem írni, hogy a gyerek az első egy-másfél évében az anya dolga (és a háztartás is , ha már otthon van).

Inkább logikus gondolkodónak tartom magam.

Egyébként nem csak gyakorlunk a gyerekre, egy jó három, de inkább négy év múlva tervezzük a harmadikat.

Nem mondom, hogy soha nem voltunk felelőtlenek, de rá kellett jönnöm, hogy nem éri meg a parát.

Szóval azóta van az a szabály, hogy gumi nélkül soha.

Van más alternatíva:petting, 69, análszex, vagy csak néha elétérdelek a zuhanyzóban.

De hatalmas felelősség egy kvázi idegenben olyan szinten megbízni, hogy gumi nélkül szexeljen vele.

És itt nem csak a nem kívánt terhességen van a hangsúly, hanem például a szexuális úton terjedő nyavalyákról. Szóval a felelőtlenségre felnőtt, döntésképes embernél nincs mentség.

2015. szept. 17. 10:39
 18/18 anonim ***** válasza:

Az igazság odaát van!

De hogy az hol van nem tudom!

2015. szept. 17. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!