Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezért meg lehet valahogy...

Ezért meg lehet valahogy "fingatni"?

Figyelt kérdés
Facebookon van egy babaszépségverseny. Egy nő minden gyerek képéhez odaír valami gúnyos megjegyzést, sértegeti a gyerekeket.
2015. júl. 5. 17:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Elég pontosan tisztában vagyok az internet veszélyeivel, kapcsolódik a munkámhoz, de ez pedofilfóbia már nevetséges. 20 évvel ezelőtt senkinek eszébe nem jutott volna reklamálni egy meztelen babaképért. Akkor is pont ugyanannyi pedofil volt. Sok minden probléma van az interneten, de a pedofilok ebből a legkisebb. Lásd ezt a kérdést. Van aki bunkózik, van aki túlérzékeny (vagy egyenesen színészkedik). Kérdező, egyáltalán nem biztos, hogy ugyanaz a nő vetette le a képet, mint akivel veszekszel. Sőt az is lehet, hogy valami automata rendszer, esetleg egy pedofilfóbiás alkalmazott vagy önkéntes moderátor segítségével. Gondolom kaptál valami indoklást. Ha azt mondja valaki hogy csúnya baba, az nem feltétlen becsületsértés.
2015. júl. 6. 11:25
 22/30 anonim ***** válasza:

"20 évvel ezelőtt senkinek eszébe nem jutott volna reklamálni egy meztelen babaképért."

És 20 éve hova pakoltad ki a meztelen babaképet?

Családi albumba még elmegy, de közösségi oldalra, főleg úgy, hogy nem is csak egy kisebb csoport látja, hanem teljesen nyilvános, már egyáltalán nem oké.

Gondolom te sem örülnél neki, ha valaki feltenne rólad egy meztelen képet a tudtodon kívül. A gyerek sem tud róla, egyesek mégis játékbabaként használják az igazi gyereküket, és mindenhova felrakják a képüket. Kicsit hibás ez a felfogás.

2015. júl. 6. 11:32
 23/30 A kérdező kommentje:

Azért egy gyereknek még semmilye nincs amit szégyellni kéne.

Ahogy látom az oldal nem csinált semmit. Egyik anyuka képéhez odaírták hogy az oda nem illő kommenteket eltávolították erre még mindig ott vannak. Ráadásul a mi elveszitett lájkjaink sem jönnek vissza.

Ezzel szemben valami hivatalos közlemény is jó lenne hogy fel lett e jelentve a nő.

2015. júl. 6. 12:46
 24/30 anonim ***** válasza:

"Nem nagyon tudom mi a szép egy gyerekben, de egyiknek sem volt súlyos elváltozása.

Az egyik koszos ruhában volt, és ezt tette szóvá, elkezdtek bunkózni vele amire ő is hasonlóan(csak sokkal viccesebben) reagált

A másik meg láthatóan szenvedett, megkérdezte, hogy mi a baja, mondták hogy semmi, csak tv-zik(roppant alpári stílusban válaszoltak neki), erre ő is hasonlóan reagált"

Ha ez így van, akkor a szülők a hülyék, mert előnytelen képet tettek fel a gyerekről.

De kérdező, mi ez az "feljelentési", vágy, tényleg azt szeretnéd, hogy a rendőrhatóság bilincsben kísérje a bíróság elé, azt aki nem esett hasra a babaszépségversenytől? :)) Túl kéne már lépni ezen a dedós helyzeten.

2015. júl. 6. 15:18
 25/30 anonim ***** válasza:
Kicsi a világ
2015. júl. 6. 16:29
 26/30 anonim ***** válasza:
Babaszépségverseny, és a szülők is csecsemő szinten vannak :)
2015. júl. 6. 16:29
 27/30 anonim válasza:
NEM LÁTOM A VÁLASZOM 😡
2015. júl. 6. 16:59
 28/30 anonim ***** válasza:
Itt törlik ha csupa nagybetűvel írsz
2015. júl. 6. 17:13
 29/30 kisangyal88 válasza:
Kedves Kérdező! Az illető velünk is ezt csinálta/csinálja! Ott már nem tud mit tenni mert tiltva lett, ezért a személyes adatlapokon kommentelget azóta is! Nálunk egy 7 hónapos babát sérteget.... Szte horrfilmbe illik, rémisztő, csúnya és down kóros :( én is jeleztem az oldalnak ahol hozzá teszem nem baba szèpsègverseny folyik csak szimplán egy nyereményjáték, de nem tettek semmit, pedig pont erre hivatkoztam, hogy nehogy mással is ezt csinálja... Mert ezt én keresztanyaként is szörnyen élem meg, nem h egy anya... Nem fér a fejembe, h ilyen ember van, nő és anya is egyben... Hogy lehet ilyen???
2015. júl. 11. 18:48
 30/30 A kérdező kommentje:
Azért nálunk ilyen messzire nem ment és azóta sem zaklat. De ez nagyon gáz. Lehet hogy tényleg mentális baja van. Hogy lehet egy kisbabát sértegetni?
2015. júl. 11. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!