Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezért meg lehet valahogy...

Ezért meg lehet valahogy "fingatni"?

Figyelt kérdés
Facebookon van egy babaszépségverseny. Egy nő minden gyerek képéhez odaír valami gúnyos megjegyzést, sértegeti a gyerekeket.
2015. júl. 5. 17:53
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Ha jelentette a képed és a facebook leszedte akkor annak tényleg nem volt helye ott. Nagyon ritkán csinál ilyet a facebook
2015. júl. 5. 20:40
 12/30 A kérdező kommentje:
A KISLÁNYOM VOLT RAJTA A KIS MEDENCÉBEN. ERRE JELENTI HOGY MEZTELENSÉG. EGY KÉT ÉVEST
2015. júl. 5. 20:43
 13/30 anonim ***** válasza:
Pucér volt vagy sem?
2015. júl. 5. 20:47
 14/30 A kérdező kommentje:
Nyilván. De egy két éves gyerekről beszélünk. Nem az én sunám volt a képen. Hanem egy gyerek.
2015. júl. 5. 20:52
 15/30 anonim ***** válasza:
49%
Akkor szerintem egy két pedofil már lementette azt a képet és hamarosan el is fantáziálgat vele. Én a helyedben fülem farkam behúznám és megköszönném neki, hogy töröltette a képet a pucér kislányomról amit nyilvánosan megosztottam. Bár én sosem osztanék meg ilyet. Egy ilyen kép a családi albumba való nem az internetre, és főleg nem egy olyan oldalra ahova kisgyerekek képeit töltik fel, mert az vonzza a pedofilokat
2015. júl. 5. 21:00
 16/30 A kérdező kommentje:
Jó nem ez a lényeg. Hanem hogy fel lehez-e jelenteni becsületsértésért?
2015. júl. 5. 21:06
 17/30 anonim ***** válasza:
Őt nem, téged viszont ha nagyon akarna feljelenthetne
2015. júl. 5. 21:12
 18/30 anonim ***** válasza:

Az egyébként normális, hogy valaki babaszépségversenyre nevezi a kölköt? Hogy miféle baromságokat ki nem találnak és persze mekkora bonyodalom támad körötte... kb. pont akkora, mint egy vihar a biliben :)

Na és mi van, ha tényleg rusnyák voltak a kölkök és ezt fejtegette a hölgy?

2015. júl. 6. 09:18
 19/30 anonim ***** válasza:

@zoligyerek

Nem nagyon tudom mi a szép egy gyerekben, de egyiknek sem volt súlyos elváltozása.

Az egyik koszos ruhában volt, és ezt tette szóvá, elkezdtek bunkózni vele amire ő is hasonlóan(csak sokkal viccesebben) reagált

A másik meg láthatóan szenvedett, megkérdezte, hogy mi a baja, mondták hogy semmi, csak tv-zik(roppant alpári stílusban válaszoltak neki), erre ő is hasonlóan reagált

2015. júl. 6. 09:23
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Az nem becsületsértés, ha megjegyzi, hogy koszos a gyerek ruhája vagy leszedet egy meztelen képet egy kislányról. Nagyon más dologról van szó, nem holmi kicsinyes bosszúról, amivel ártani lehet annak, aki nem szimpi nekünk.

Egyébként legközelebb gondolkozz, mielőtt bármit is feltöltesz a lányodról! Az internet nem felejt, bármikor szívathatják majd a későbbiekben a hülyeséged miatt.

Pucér képet pedig kiváltképp nem teszünk ki!!

2015. júl. 6. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!