Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezért meg lehet valahogy...

Ezért meg lehet valahogy "fingatni"?

Figyelt kérdés
Facebookon van egy babaszépségverseny. Egy nő minden gyerek képéhez odaír valami gúnyos megjegyzést, sértegeti a gyerekeket.
2015. júl. 5. 17:53
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Ha az enyémet sértené meg én kb ezt válaszolnám: "Ne aggódj, neked nem lesz ilyen gyereked, mert a kutya sem dug meg .Na jó, lehet hogy a kutya igen, akkor az a gyerek is elég érdekes lesz...
2015. júl. 5. 18:03
 2/30 A kérdező kommentje:
Az odavissza mondáson túl vagyunk. Valami jogi lépésre gondoltam. Feljelentés stb
2015. júl. 5. 18:06
 3/30 anonim ***** válasza:
81%
Inkább a babaszépségveseny szervezőit kéne feljelenteni, ilyen beteg dolgot
2015. júl. 5. 18:11
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem feljelenteni kell őket, csak tájékoztatni, hogy ugyan olvassák már el a saját oldalukat és szedjék le a sértegető megjegyzéseket. Ha nem bírnak a nővel, akkor majd ők feljelentik, de ez egyelőre bagatell, és a nőnek amúgyis valami mentális baja lehet.
2015. júl. 5. 18:19
 5/30 A kérdező kommentje:
Tehát akkor jogilag nem tehetünk semmit? Konkrétan az én gyerekem is áldozatul esett. Sőt az én képemet jelentette a facebooknak is
2015. júl. 5. 18:23
 6/30 anonim ***** válasza:
Egy linket kérhetünk?
2015. júl. 5. 18:43
 7/30 A kérdező kommentje:

A facebookon van az Univer oldalán.

Ez becsületsértés, nem?

2015. júl. 5. 19:42
 8/30 anonim ***** válasza:

Szerintem (részben)igaza volt a nőnek(csak két "érdekes" hozzászólása maradt mikorra én néztem, a retkes gyerek meg a tv néző).

Plusz még nagyokat is oltott, a retkes gyerekre ráfér a nyereményen 10percig röhögtem

2015. júl. 5. 20:14
 9/30 A kérdező kommentje:
Az én gyerekem képét jelentette. Le kellett szednem. Pedig egy csomó lajk volt már rajta.
2015. júl. 5. 20:19
 10/30 anonim ***** válasza:
Vasárnap délután van, nem hiszem hogy dolgoznak a cégnél. Várd ki a hétfőt.
2015. júl. 5. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!