Meleg párként vállalhatunk saját gyereket?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy ez hol lehetséges. hallottam a lombik programról, és úgy szeretnénk, hogy a páromnak is lenne egy saját gyereke, meg nekem is és lehetőleg ugyanattól a nőtől, hogy hasonlítsanak egymásra. A jelölt az egyik legjobb barátnőnk, azt szeretném megkérdezni, hogy jogunk van e megválasztani az anyát, mert tökéletes és szép gyerekeket szeretnénk. Persze csak biológiailag lenne az anya és véranyának fizetnénk, hogy kihordja. Lombik programmal segítenek melegeknek is, vagy csak heteroknak?2015. máj. 27. 11:21
41/43 anonim válasza:
Nővérem Hollandiában volt bébiszitter. Öt gyerekre vigyázott (4már közösségbe járt) és két (összeépített) kertesházat takarított.
Egy meleg és egy leszbikus pár vállaltak közösen gyereket, és remekül működött.
Tesóm azóta is visszasírja azt a munkát. Egy időre hazajött és egy gazdag családnál dolgozott. Nos itt azt tanították a gyereknek, hogy a bébiszitter egy csicska és azt csinál, amit akar. Sőt, Magyarországon szinte csak ilyen családoknál volt.
Hát igen, liberalizmus. Hollandiában biztos évek óta tombol az anarchia, csak a hollandok még nem vették észre....
42/43 A kérdező kommentje:
érdekes lehet nővel közösen nevelni, de ideális. és Hollandiába hogy volt az egyik férfi az egyik nőtől, a másik a másiktól vállalt gyereket? És mind a négy szülőjének úgy szóltak, hogy anya apa? Én ebben a helyzetben inkább a keresztnevemen szólíttatnám magamat.
2015. máj. 29. 12:47
43/43 A kérdező kommentje:
vagy csak simán egy férfi egy nő?
2015. máj. 29. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!