Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Meleg párként vállalhatunk...

Meleg párként vállalhatunk saját gyereket?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy ez hol lehetséges. hallottam a lombik programról, és úgy szeretnénk, hogy a páromnak is lenne egy saját gyereke, meg nekem is és lehetőleg ugyanattól a nőtől, hogy hasonlítsanak egymásra. A jelölt az egyik legjobb barátnőnk, azt szeretném megkérdezni, hogy jogunk van e megválasztani az anyát, mert tökéletes és szép gyerekeket szeretnénk. Persze csak biológiailag lenne az anya és véranyának fizetnénk, hogy kihordja. Lombik programmal segítenek melegeknek is, vagy csak heteroknak?

2015. máj. 27. 11:21
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Ismerek én homokos párt, akinek van gyereke. És tény, hogy kinézik szerencsétlent, mert két apja van. Természetesen nem mindenki, de még óvónők is szemetek. Ebben az országban szerintem nem jó ötlet gyereket nevelni, de heteroként sem.
2015. máj. 27. 15:34
 32/43 anonim ***** válasza:
11%
Kics***sznél a gyerekkel csak a saját, önző érdekeid kielégítése miatt?
2015. máj. 27. 15:40
 33/43 A kérdező kommentje:
nem csesznék ki, biztos, hogy klassz gyerekek lennének. Egyébként az összes heteró barátom is támogat, kár, hogy nem vagyunk többen, akik be tudnánk bizonyítani, hogy igenis jó szülők lennénk. Ha meg lemondanék róla nem tudnék példát mutatni, hogy más is vállalja fel magát és csináltasson gyerekeket. Ha így haladunk, akkor nem is fognak elfogadni. Először biztos lennének megkülönböztetések, de ki kell bírnunk, már csak azért is, hogy másnak segíthessünk. Már avval sincs baj, hogy melegek vagyunk, ugyanis nyíltan azok vagyunk és kb mindenki elfogad minket a környezetünkben.
2015. máj. 27. 16:04
 34/43 anonim ***** válasza:
Magyarországon azé a gyerek aki megszüli, mindegy hogy kinek a petesejtjéből van.
2015. máj. 27. 22:53
 35/43 anonim ***** válasza:

Nem meleg, hanem homoszexuális.

Ilyesmi jogilag nem lehetséges.

2015. máj. 28. 00:11
 36/43 anonim ***** válasza:
Ha annyira akarsz gyereket, nyugodtan megnyughatsz egy nőt, aki kihordja. Ennyi áldozat egy gyerekért semmiség.
2015. máj. 28. 07:18
 37/43 A kérdező kommentje:

# 36

Hát akkor az lesz, nem undorodok tőle, már voltam csajjal csak nem egy random nő kellene, az egy dolog, hogy vállalkozna rá, de azért nem mindegy na értitek...

Külföldön egyébként lehetséges.

2015. máj. 28. 11:35
 38/43 A kérdező kommentje:
esetleg leszbivel közösen nevelni? de én a párommal akarom nevelni:((
2015. máj. 28. 11:37
 39/43 anonim ***** válasza:
0%
minek nektek gyerek? unatkoztok otthon vagy mi az isten?
2015. máj. 29. 04:40
 40/43 anonim ***** válasza:

Sok barom homofób. Kérdező, én Kanadából írok neked, mi itt már rég rájöttünk hogy élni és élni hagyni a legjobb.

Hogy végre valaki a kérdésedre is válaszoljon, a béranyaság Indiában nagy üzlet, sacc per kábé 20E USD-t szánj egy gyerekre.

2015. máj. 29. 04:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!