Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Meleg párként vállalhatunk...

Meleg párként vállalhatunk saját gyereket?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy ez hol lehetséges. hallottam a lombik programról, és úgy szeretnénk, hogy a páromnak is lenne egy saját gyereke, meg nekem is és lehetőleg ugyanattól a nőtől, hogy hasonlítsanak egymásra. A jelölt az egyik legjobb barátnőnk, azt szeretném megkérdezni, hogy jogunk van e megválasztani az anyát, mert tökéletes és szép gyerekeket szeretnénk. Persze csak biológiailag lenne az anya és véranyának fizetnénk, hogy kihordja. Lombik programmal segítenek melegeknek is, vagy csak heteroknak?

2015. máj. 27. 11:21
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
Véranya xD
2015. máj. 27. 11:23
 2/43 A kérdező kommentje:
miért, hogy hívják?o.O
2015. máj. 27. 11:25
 3/43 anonim ***** válasza:
2015. máj. 27. 11:27
 4/43 anonim ***** válasza:

Véranya :D

Amúgy melyikőtök lenne az apa? Csak az egyikőtök lehet az igazi.

2015. máj. 27. 11:28
 5/43 A kérdező kommentje:
az nekem mindegy, hogy törvényileg ki nevén lenne, de nekem is lenne saját, meg a páromnak is.:)
2015. máj. 27. 11:29
 6/43 anonim ***** válasza:
20%
nagyon remélem hogy nem engedik tovább szaporítani a géneket
2015. máj. 27. 11:31
 7/43 anonim ***** válasza:
béranya, nem véranya lol. de ebben az esetben dajkaanya a neve, mert ő csak kihordja, de nem a saját petesejtjét, hanem a barátnőtökét, ha jól fogtam fel
2015. máj. 27. 11:33
 8/43 A kérdező kommentje:
ez volt a kérdés? ha meg jártas lennél a témában, akkor jól tudnád, hogy ez nem örökletes, és bárki gyermeke lehet homoszexuális, vagy heteroszexuális. És egyébként meg ha a gyerekek melegek lennének, akkor is mi lenne? semmi!
 9/43 anonim ***** válasza:
7%
Magyarországon nem lehet! Hálistennek! A születendő normális gyermekeket is megrontanátok!
 10/43 anonim ***** válasza:
60%

Nem.

Különben is, hazánkban eleve tilos a béranyaság, akár meleg, akár hideg pár fizetné meg.

2015. máj. 27. 11:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!