Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy lehet a jehovistákat...

Hogy lehet a jehovistákat elküldeni úgy, hogy fel is fogják?

Figyelt kérdés

Anyának történt egy balesete és még két hónapig itthon volt.Ez idő alatt ide jöttek hozzánk, és hozták ezeket a lapjaikat.

Mondtam anyunak, hogy nagyon gyorsan felejtse el őket mert csak átmossák az agyát.

Nem lehetnek ünnepek, folyamatosan csak oda kell járnia.

Néztünk oldalakat, mutattam neki belátta, hogy ökörség az egész.

Azóta mindig mikor jönnek próbáljuk elküldeni őket, de mint akik süketek. Volt, hogy már rájuk vágtam az ajtót, mert vasárnap du 6 órakor jöttek.

Semmi nem használ, nem értik meg, hogy nem akarunk ebben részt venni.

Félek, hogy soha nem hagyják abba. Tehetünk feljelentést ellenük?

2015. máj. 6. 13:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
65%
Hogy a vér látványát szereteik-e, azt nem tudom. De hogy a vérátömlesztést és idegen vér testbe juttatását bűnnek tekintik, azt igen. Elképesztő...és vajon hányan haltak meg azért, mert az ostoba vallás miatt nem engedték a vérátömlesztést, vagy vérpótlást....Ez megérne egy börtönt.
2015. máj. 7. 09:21
 22/23 anonim ***** válasza:
52%
Bézbózütővel.
2015. máj. 7. 10:49
 23/23 anonim ***** válasza:
60%
2015. máj. 7. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!