Zavaros, jelentéktelennek tűnő büntetőügy miatt 40 óra közmunkára és 50 ezer forint megfizetésére ítéltek. Nem is értettem. Fellebbeztem másodfokra. Volt értelme?
Sokszor azt hallom, hogy súlyosbítják.
Egyébként a rám "varrt" bűnügyet nem követtem el, de ezt hiába mondom itt is és a bíróságon is. BKV ellenőrök hamisan tanúztak ellenem, hogy megpofoztam az egyiket, pedig egyrészt nem csattant el pofon, másrészt ők fogtak le úgy mint egy kutyát, amit meg akarnak ...szni.
Minden szerintem egyértelműen el is hangzott, az ellenőrök ellentmondásba keveredtek, sőt, már az is elhangzott a jegyzőkönyvben, hogy az egyik ellenőr magasra tartja a kezem. Tehát zavaros az ügy.
De elítéltek.
Félek nagyon, és idegesít.
Mondom, kértem az ügy fellebbezését.
Kedves utolsó, köszönöm.
Az a baj, hogy az egész ügy alatt rendkívül felháborodott és ideges voltam, így miként várja el bárki is a normális hangnemet?
Ráadásul jobb esetben az ilyen ügyeket a médiának is tovább szokták adni.
Hát ez már röhej.
Igen, beszélhetnél. Mondjuk nem valószínű, hog foglalkoznának veled, mert egy közepes bíróságon heti tíz ilyen eset van, de mégis mit várnál tőle?
Minden újsag azzal a szalagcímmel jelenik meg, hogy "Felháborító botrány! Ártatlanul ítélték el X.Y.-t, ő maga mondta!"?. Ennek nyomán százezrek tódulnak az utcára, az elsőfokú bíró lemond a hivataláról, a másodfokú bíróság meg ijedtében felment minden vád alól? Vagy az újságíró maga hoz felmentő ítéletet?
Értem már azt az elmeszakértőt.
Az elmeszakértő megmondta, hogy nem szenvedek elmebetegségben.
Magyarország úgy néz ki a megalkuvás és a behódolás országa.
Bocsi, most kaptam meg az ítéletet ami még nem jogerős mert fellebbeztem, nos az igazság az, hogy úgy néz ki rosszul értettem (ezért jó is, hogy nem fogadtam el) (pedig kristálytisztán 40 órát értettem)
Valójában 240 órát kaptam!!!!!!!!!!!
Az már tényleg mérhetetlenül és aránytalanul sok. majdnem 3 hónap robotolás.
Észrevettem valamit:
"Bizonyítási eljárást sem kértem.
Egyébként gondoltam annyira egyértelműen nem bizonyítható, hogy elkövettem a bűncselekményt,"
Egyértelműen nem bizonyítható, de ha nem kértél bizonyítási eljárást, akkor nem is kell bizonyítaniuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!