Márciustól vasárnaponként bezárnak a boltok, mit szólsz hozzá, mi a véleményed?
Figyelt kérdés
Márciustól vasárnaponként bezárnak a boltok, mit szólsz hozzá, mi a véleményed?
Szerintem a kocsog fidesz
meg a tolvaly-orbit-viktor báccsi bekaphatja a nyalókáját!
Így lesz megint csak kevesebb munkahely!
#FIDESZ #törvény #Orbán Viktor #jog #munkahely #munkanélküliség #tolvaj #vasárnap #vasárnapi zárva tartás #tolvaly
2014. dec. 16. 13:14
11/51 anonim válasza:
Én ezen a héten szerdától szombatig minden nap héttől hétig a kórházban leszek. Vasárnap tudok bevásárolni az ünnepre mert hétfőtől megint 3*12 óra jön...
Tavasztól majd megmondom, hogy szombaton csak kettőig dolgozom, mert be kell vásárolni.
12/51 anonim válasza:
kedves shocko, hányszor dolgozol egy hónapban szombaton 12 órát? Én decemberben négyszer :(
13/51 schocko válasza:
Itt nem szabad napi 8 (7.8) óránál többet dolgozni...annyi embert kell felvenni, hogy lefedje a munkaidőt...itt szombaton van a nagy hajsza és pl. az Edeka vagy a Real éjfélig nyitva van...
14/51 anonim válasza:
jó, hát mondd meg a kormánynak, hogy szerezzenek nekem néhány kolléganőt a sürgősségire... :(
15/51 schocko válasza:
...egyébként régebben és másik országban évi 350 napot dolgoztam...Karácsonykor, Újévkor, mindig...
16/51 anonim válasza:
De ez nem (csak) a nagy(obb) bevásárlóközpontokra vonatkozik?
17/51 anonim válasza:
14: Ahelyett, hogy inkább te is fognád magad és menekülnél nyugatra, mint sokan mások...
18/51 anonim válasza:
Csak nagyobb üzletek zárnak be. Nem mondom, hogy örülök neki, mert szívesen vásároltam vasárnap is a közeli hiperben, meg akkor most már plázába se mehetünk, de azért nem akkora kényelmetlenség.
Mindenesetre számomra tök felesleges volt ez a rendelet vagy törvény vagy mi.
19/51 anonim válasza:
Elég lett volna, ha egy hónapban mondjuk egy hétvégén nem lennének nyitva
20/51 Koplárovics Béci válasza:
Egy kezemen meg tudom számolni, hogy emlékezetem óta hányszor voltam vasárnap vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!